MErhabalar..

Ben 21 yasindayim, yaklasik 2 sene Öncesi, Aile Baskisi üzerine görücü usuluyle evlilik yaptim, Esimi Yurtdisina Yanima Getirdim fakat Büyüme tarzimiz, görüslerimiz konusmamiza kadar Ayri oldugu icin anlasamadik, Birlikte bosanma Karari aldik ama 2 gün icinde kararini degistirerek ( Hayir Bosanmayacagim, Polise gidip Sikayet edersem, Beni dövdü Sövdü diyerek "iftira" Bana Devlet evde verir magisda baglar arti sende nafaka ödersin dedi.) Bosanmayacagini söyledi !!! aradan 2 ay gecti Tr ye izine gitti vede Pasaportunu Kaybetmis, benden yeniden getirmemi istedi , bende getirmek icin bir caba sarfetmedim, Bende tr ye giderek Bosanma Davasi actim. Avukatima Vekalet verdim.
ilk Mahkememiz 9 uncu Ayin basinda idi, KArsi Taraf bunun üzerine Bana Nafaka davasi acmis 200 milyar arti aylik 900 milyon Ödemem gerekiyormus. Hanfendi Benim kendisini dövdügümü , sövdügümü iddia ediyormus !!! Daha Dava sonuclanmadi Delillerler saniklar arastiriliyor suan. Ben Evlenmek icin Bankadan 30.000 Euro Kredi aldim halen Suan ödemekteyim 2011 yilina kadar Bu devam edecek, Suan Calismamaktayim, isci kurumundan az yardim gelirim var.Altin felan ne varsa zaten kendisinde gitti, Benim Siz Büyüklerimden sormak istedigim.

~ Ben issizim vede banka Borcum var 2011 yilina kadar ödemek zorunda oldugum, Benden Böyle bisey talep edebilirlermi ? eger öyleyse bu parayi ben ikimiz icin bankadan almistim Borcuma ortak etsinler.
~ Diyelimki Kazandilar benim ödeme durumum yok, ne olur ?
~ En kötüsü Türkiye`ye gelsem bu parayi ödeyemedigim icin Tutuklama karari cikarmi ? veya bu karar Avrupadada gecerli olurmu?

iyi günler dilerim Allah ´a emanet olun.

Saygilar..