ben karşılıksız çek davası olan bir üyenizim
dava 2001 yılında haberim olmadan kesilen bir çekten dolayı.haberim olmadan diyorum çünkü o tarihden önce işten çıkarılmış ve başka bir kuruluşta yaklaşık14 aydır çalışıyor idim.çek imza yetikisi bende olduğu için benim adıma noterden imza sirküleri çıkarmak suretiyle yine benim adıma kayıtlı olan şirket adına alınmıştır.lakin ben iflas aıklanması öncesinde işten çıkarıldıktan sonra benim adımaolan ve benim imzam olması gereken çek (imzaam taklit edilmek suretiyle )kullanılmıştır.karşılıksız çıkması sonucunda dava edilmiş ve dava sürecinde imzaanın bana ait olmadığı tespit edilmek üzere kırıminal labarotvarına uzman incelemesine gönderilmiştir.uzmanların benim imzam olmadığını tespit ediceklerinden eminim çünkü ben imzalamadım ayrıca aradan bukadar zaman geçmesine rağmen halen kim yada kimler tarafından dava edildiğimi bilmiyorum.davalı mahkemeye gelmedi.çeki kesen kuluş yetkilileri ödendiğini söylüyor.(soru imzanın bana ayit olmadı kesnlik kazanırsa ne olcak. soru 2 ödenmiş olup ta mahkemenin haberi omama ihtimali varmı.soru 3 davalının kim olduğunu neden mahkemeye gelmediklerini ödenmişse bunu mahkemeye neden bildirmediklerini vs .bilgilere nasıl ulaşabilirim. en kısa zamanda cevabınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.