Yaklaşık 2 ay önce cesaretimi toplayarak uyuşturucu satan bir sokaktan gidip ot(kenevir) aldım.5 dk sonra polislerin baskınında ben ve 2 kişi yakalandık ama satan kişilere dokunulmadı,yakalanmadan öncede elimdeki otu attım yakalandığımda polislerin üzerimi aradıklarında yoktu ,bende söledim attığımı daha sonra karakolda alınan ifademde durumu belirttim.ama bir polisin bana sinir olduğundan dolayı tutanak tutuldu ve ifademde şöle yazıldı .

.. .. . .. mevkindeki sokaktan tanımadığım bir kişiden 10 ytl karşılığında ot aldım.Sokaktan çıkmak üzereyken polisleri karşımda görünce panikleyip elimdeki maddeyi attım , Polisler beni yakaladığında üzerimde birşey bulamadılar ve ben attığımı söyledim.

Şimdi ise evime gelen bir mahkeme kağıdında şöle yazmakta ... tarihinde ..sulh ceza mahkemesinde kulllanmak için uyuşturucu madde satın almak.

Bu durumda mahkemede ne yapılmalı ve avukat tutmalımıyım ?

Yönetim : Sitemiz avukatlık hizmeti vermediği gibi, avukat bulma siteside değildir. Sitemizdede mevcut linklerden çalışmak istediğiniz avukatı seçebilirsiniz. Zaten yasa gereği size avukat tayin edilecektir.