4 yıllık evliyim.Bu ilişkiden bir çocuğumuz yok.Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce eski eşim benim cep telefonuma çıkan başka bir kadından sonra olayı büyüttü ve kaldığım otele soz konusu kadın ıle giriş yaptığımı tespit etti.Ancak bu arada bu kadının varlıgından kendısinin haberi vardı.Söyleki bu kadın beni yıllardan beri takip eden ve de taciz eden bir kadındır.Bakırkoz akıl ve sınır hastalıkları ve de baska bır hastahanede yattıgını gosteren belgeler mevcuttur.Kendısı yurt dısında yasamaktadır.Tum bunlardan eski eşim Tipik konuları da ekleyerek Alkol,Ilgılenmeme cocuk yapmayı ıstemem gibi konularıda ekleyerek bana 700.000YTL tazmınat davası ve ayda 5.000 YTL nafaka ıstemektedir.
Sizden ricam şu sorularıma yanıt verirseniz memnun olacagım

1)Üzerimde bir tane evim var o da evlilikten once alınmıs.Bu durumda bu tazmınat ve nafakayı alabılır mı?
2) annemın vefatından sonra kardesım ıle ben annemden kalan evler için intifa hakkımızı babamıza verdır.Hakımın benım odiyemıyecegım bır tazmınat cezası verme durumunda sahıp oldugum evi elımden alma veya annemden kalan miras hakkıma haciz getirme durumu olabılır mı?

Simdiden teşekkürler