Hepimiz için güzel bir günün ardından eşimin annesi ile telefon görüşmesinden sonra tartışma başladı. Sabah iki kızım okula başlayacaklardı(biri 6.diğeri 2. sınıfa) ancak tartışma kavgaya dönüştü ve eşim elinde bir cisimle kafama vurdu, şiddetle bagıırışların ardından,karakola intikal ettirdim ve adli tıptan rapor aldım, karakol şahit olarak evde bulunan annem ile büyük kızımın ifadeleri için karakola gitigimizde bir süre sonra eşimde bir bahane ile karakola geldi ve oda rapor almış.
İfadesini verip dışarı çıktığında ben polise başka ne yapılacak bir şey olup olmadığını sormak için gittiğimde çocukları vedalaşma bahanesiyle anneminde bulunduğu arabamdan alıp gittiler.Ben eve gelirler düşüncesindeydim fakat gelmediler.
Aradan iki gün geçmesine ragmen çocuklarım okullarına devam edemiyor. Şimdi çocuklarımın abisiyle birlikte oturan annesinin yanında olduklarını öğrendim. Annesi ve abisi tarafından çeşitli tehditlerde tarafıma farklı şekillerde ulaştırıldı.
Karakola ifademde şikayetçi olmadığımı ancak boşanma davası açacağımı ifade attim.
Çaresiz bir baba olarak ne yapacağımı bilemiyorum, ne yapmam yada ne yapmamam gerektiği konusunda bilgi istiyorum.