üniversitede yardımcı hizmetler sınıfında 7 yıldır kaloriferci olarak çalışmaktayım.teknik lise elektrik bölümü mezunuyum.son kpss/5 atamasında emniyet müd.ne elektrik teknisyeni olarak atandım.çalıştığım yüksekokul yönetimi muvaffakat verilerek ayrılmamda bir sakınca olmadığını rektörlüğe yazılı olarak bildirdiği halde,rektörlük emniyet müdürlüğüne naklimin uygun olmadığı yönünde yazı yazarak muvafakat vermemiştir.ancak bundan önceki kpss/1 atamasında kaloriferci olarak çalışan bir arkadaşımın laborant olarak,güvenlik görevlisi olarak çalışan bir diğer arkadaşımın da memur olarak başka bir kuruma geçişlerine muvafakat verilmişti.aynı zamanda bu konularla ilgili memur lehine sonuçlanmış 3 tane emsal karar buldum.kararlar genel olarak herkesin aldığı eğitime uygun bir işte çalışma hakkı olduğundan ve muvafakat verilmemesinin telafisi güç maddi ve manevi zararları olacağı gerekçe gösterilerek alınmış.
ben idari mahkemeye başvurmayı düşünüyorum,bu konuda fikir verme anlamında yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinirim.