Ben su an Marmara Üniversitesi Almanca Ögretmenligi Bölümü ögrencisiyim. Evliyim ve iki cocugum var. Esim polis memuru.

2006 da Öss ye girdim ve Almanca Ögretmenligi Bölümünü kazandim. Mardin'den Balikesir/Gönen'e esimin tayini ayni sene icinde cikti ve biz evi tasidiktan sonra sinavi kazandigimi ögrendik. Benim egitim durumumdan dolayi esimin tayininin Istanbula yapilacagini düsündük ve evi Istanbul'a tasidik. Ne yazikki düsündügümüz gibi olmadi. Tayinimiz yapilmadi.

Bize Emniyet Müdürlügü Balikesir/Gönen'e yeni geldigimizden dolayi tayin yapmadiklarini belirtti. Esimin Gönen'de bir senesi dolduktan sonra, tayininin yapilabilecegi söylendigi icin, biz de bir sene ayri yasayarak üniversiteyi okumaya karar verdik. Geri dönmek daha zordu, cünkü okumayi cok istiyordum. 3 hafta üstüste EGM görüş gününe katıldım yine olmadı. (o zaman eşimin 2003 yılında almış olduğu ve atama yer değiştirme yönetmeliğinin 34ncü maddesine göre il dışına gönderildiğini öğrendik. Gerçi affa uğramış bi ceza ama devlet affeder EGM affetmez.)

Emniyet Müdürlügü bana kucak acmadi, bir sene boyunca sesimi cikarmadim, emindim bana destek olacaklarina ama yanilmisim.

bu durumda ne yapmalıyım idareye dava scsam ne olur. Dava acsam ne kadar sürede sonuclanır. simdiden tesekkürler.