2006 senesinin haziran ayında İzmir İl Telekom Müdürlüğü emrinde mühendis olarak çalışırken kendi isteğimle ve 4046 sayılı özelleştirme kanunu uyarınca Devlet Personel Dairesi Başkanlığınca Çevre ve Orman Bakanlığı’na atamam yapıldı. Bakanlıkta beni (nakil ilmühaberimde il tercihi olarak ilk tercih Ankara yazdığımdan dolayı) Ankara İl Çevre ve Orman Müdürlüğü emrine Mühendis olarak atadı. Orada yaklaşık 8 ay çalıştıktan sonra ailevi durumlardan dolayı tekrar İzmir’ e tayin istedim. Ancak tayin isteğim uygun görülmedi ve İzmir’e İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne 2 aylık geçici görevlendirme ile gönderildim.

Tayinimi İzmir İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne aldırıp yine aynı unvan ve pozisyonda çalışmak istiyorum. Ancak 4046 sayılı Özelleştirme Hakkındaki Kanununun 22. maddesi 5. paragrafta geçen “Atandıkları kurumdaki kadro unvanı veya pozisyonlarında isteğe bağlı olarak herhangi bir değişiklik olanlarla, başka kurumlara geçenlere fark tazminatı ödenmesine son verilir” ifadesi benim için bağlayıcı olur. Telekomdan getirdiğim özlük haklarımda herhangi bir değişiklik olur mu? Bunu merak ediyorum. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum