sewgili dostlar benim sizden öğrenmek istediğim danışmak istediğim bi olay war.ben geçen sene bi işte çalışmıştım we o işten aylık 750 lira olarak anlaşmıştım.daha sora iş sona erdi bi organizasyon işiydi adam durumunun olmadığını diğer ortakları tarafından dolandırıldığını ve şu an için ödeyebilcek bi parası olmadığını belirti.bisde arada arkadaşlar dostlar war die sesimizi çıkarmadık we beklemeye geçtik.üserinden tam 1 sene geçti ve adamın durumun düzelttiğini ödeyebilcek imkanının olduğunu öğrendik ve adamla irtibata geçtim.daha sora sürekli bahaneler üreterek işte şurdayım akşam buluşalım akşam ararım teli kapalı olur.işte 4 de müsait olcam der ararım teli açmaz.ben buna şimdi nasıl biyöntem izlemeliyim dostlar.yani dava açsam maddi manevi ne kadarlık kazanma ne kadarlık bi tazminat isteme hakkım olur.biliorum aslında para olarak küçük bi para ama hakkımın yenmesini we böle keriz gibi oyantılmayı hazmedemiyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar..biraz uzun oldu kusuruma bakmayın...

Yönetim: Forum açmadan önce kurallarımızı okuyunuz ve kurallara riayet ediniz. Başlık ve iletilerinizde Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına özen gösteriniz. Türkçemizde "w" harfi bulunmamaktadır. Nokta işaretinden sonra gelen cümlelere büyük harfle başlanır. "bisde" değil "biz de"; "die" değil "diye" ; "üserinden" değil "üzerinden"; "bi" değil "bir" doğru olan yazımlardır. Kural ihlaline devam ettiğiniz takdirde üyeliğinize son verilecektir.