Merhabalar.
Ben yedi senedir yurt disinda yasiyorum.Yurt disina gelmeden evvel,iki kisilik ortak Limited sirket kurmustuk.1998 yilinda kurulan sirkette müdürlük ve imza yetkisi bana aitti.BU yetkiyi vekalet vererek ortagimada verdim.Daha sonra ortagimin bu yetkiyi kötüye kullanmasi,özellikle gereksiz cek yazmasi ve hesaplarin belirsiz olmasi sirketin durumunu zora soktu.Gelecekte zor günler yasamak istemedigimden sirketi 2000 yilinda devrettim.Daha sonra yurtdisina geldim.Borcuyla birlikte devrettigim icin,yurtdisina gelmeden önce,beni bagliyan bir borc veya konu olup olmadigini arastirmadim.Yaklasik bir sene sonra giyabimda tutuklama karari ciktigini ögrendim.Sebebi kalan cekleri bankaya teslim etmedigimiz icinmis.Bu konuyla alakali bir avukat arkadasa basvurdum.Kendisi beni sürekli oyaladi.Ben hallettim bisey olmaz,icin rahat olsun dedi ama benim icim rahat degil,cünkü sordugum hic bir konuya resmi yazili,tatmin edici bir cevap alamadim.Benim ögrenmek istedigim Türkiye genelinde benim hakkimda acilan tüm dvalari(varsa eger),sonuclanmis davalari,vergi borcum olup olmadigini kisacasi herhangi bir hukuki sorunum olup olmadigini resmi belgelerle birlikte nasil ögrenebilirim.Simdiden tesekkür edrim .

Yönetimin Notu: Sayın üyemiz, sitemiz kat'i surette avukat bulma hizmeti vermemektedir. Bu nedenle iletinizdeki ilgili kısımlar tarafımızca çıkarılmıştır.