Eşimle anlaşmalı olarak şiddetli geçimsizliğe bağlı olarak bir ay önce boşandık... Evliliğimiz bir yıl sürdü ama öncesinde 2 yıla yakın bir süre beraberliğimiz var... Bu üç yıllık süre içerisinde şu an eşime bıraktığım tüm eşya ve arabayı ortak almıştık ve hatta çoğunluğunu ben ödemiştim. eşimin benden önceki tüm borçlerını da ben kapatmıştım. eşimin önceki evliliğinden olma iki çocuğu var. Annesi de bizimle yaşıyordu zaman zaman.
Evlendikten sonra eşim zaman zaman beni istediklerine mecbur kılmak için intihar girişimlerinde bulunuyordu, ilaç içmek, bileklerini bistüri ile kesmek, damarına içinde ne olduğunu bilmediğim bir ilaç enjekte etmeye çalışarak(Kendisi hemşire olduğu için) ve kafasını duvarlara veya arabanın camlarına vurarak. Hepsinde bir şekilde önledim. Eşim alkol aldığı gecelerden birinde eve gelmeyi reddediyor kafasını arabanın camlarına vuruyordu bende boynuna sarılarak onu zaptetmeye çalıştım. Kafasında şişlik ve ve boynunda kızarmalar oluşmuştu. Eşim daha evliyken gidip doktor arkadaşlarından darp raporu almış... Boşanma mahkemesinin olduğu gün daha önceden planlayarak dostluk kurduğu bir savcı arakadaş yardımıyla hakkımda tehdit ve darp ile ilgili suç duyurusunda bulunmuş hakkımda... Ve hatta ona zorla intihar mektubu yazdırdığımı iddia etmiş. Oysa ki o intihar notunu kendisi yazmış ve benim görebileceğim şekilde mutfak taki çöp kutusuna bırakmıştı. Ben o notu bulduğumda müdahale ettim, ilaç aldığını söylemişti. O not hala bende duruyor, kolunu kesmek için kullandığı ama kesmediği ameliyat bıçağı ve koluna sapladığı ilaç dolu şırınga da halen bende duruyor. Şimdi telefonlarımı dinlettiğini ve o savcının yardımıyla benim cezalandırmam için elinden geleni yapacağını söylüyor. Darp ile ilgili olarak ta bizimle kalan Annesini şahit gösteriyor. Çocuklar hala benle görüşüyor ve beni çok sevdiklerini söylüyorlar. Ben bir eğitimciyim, artık bu tarz sorunlarla uğraşmak istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz...