Merhabalar ,
27 nisan 2007 tarihinde doğum iznine ayrıldım. iş yerindeki müdürümüz baglı oldumuz muhasebe bürosunu arayıp 1 mayıs itibari ile benim işten çıkışımı ve ssk çıkışımı yapmış.31 temmuzda ssk izmir il müdürlüğüne gittim,doğum parası için gerekli olan evrakların bir listesini aldım ve işvereni ilgilendiren kısmını işyerime götürdüm.işyeri sahibi devir durumu sözkonusu oldugunu şimdilik beklemede oldugumuzu söyledi. muhasebe bürosunu aradı belgelerin tamamlanmasını rica etti. muhasebeci beyde 1 mayıs itibari le benim işten çıkarılmış olduğumu söyeldi. bir yanlış anlaşılma oldugu ortaya çıktı.ssk ile temasa geçip durumu düzelteceğini söyledi.07 08 2007 de işe başlamış olamam gerekiyordu.halen başlayamadım. 08 08 2007 tarihinde bağlı oldugumuz muhasebe bürosu ssk ya bir dilekçe hazırladı şunlar yazıyor; ''27 04 2007 -06 08 2007 tarihleri arasında iş görmezlik (doğum belgesi ) verilmiştir ancak 05 /2007 ayına ait vermiş oldugmuz aylık pirim ve hizmet belgesine sehven 01 05 2007 tarihinde çıkışı yapılmıştır . istirahati sona erdiği 07 08 2007 tarihinden itibaren işyerimizde çalışmaya baslamıştır çıkışın iptal edilmesini saygılarımızla arz ederiz'' burada işten çıkarılmam konusunda bilgim varmış muamelesi yapılıyor.çıkış yapıldıgı için ben ssk da ki analık haklarımı yitiriyor muyum?