1995 te belediyenin yürüttüğü bir kooperatife üye oldum. 2000 yılına kadar düzenli olarak aidatlarımı ödedim. fakat belediyenin seçimler sonucu değişmesiyle birlikte yeni gelen belediye kooparatifin çet raporlarının onaylı olamadığını ortaya çıkararak koparatifi mühürledi ve yıkım kararı çıkardı. bu kararın çıkmasıyla birlikte üye aidatlarını ödemeyi kestim. şimdi 2007 yılında kooperatifin çet raporları onaylandı ve kooparatif yeniden faaliyete geçti. 180 milyon kooparatif aidatı belirlediler ayrıca buna ek olarak geçmiş yıllarda verilmeyen aidatlarıda bir yıla bölerek üzerine eklemişler ve her ay 635 milyon istiyorlar . ödemeyene %2 faiz uygulayacaklarını ve ikinci kez ödenmediği taktirde atacaklarını söylediler. benim bu parayı ödeyebilecek gücüm maalesef yok. ayrıca 8 yıl boyunca mühürlenmiş bir kooparatif için geçmişe dönük borç çıkarma hakları varmıdır , bu borcu evler bitene kadar ödemeyip teslimde peşin olarak ödeyebilme hakkım varmıdır? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim