Merhaba arkadaşalar.

Acil yardım istiyorum lütfen

Bir arkadaşım gece ben uyurken Arabamın anahtarını alıp saat sabah 5 sularında modifiye arabamla hız yaparak kaza yaptı 4 gun once.Araba takla attı.Perte cıktı.Çok fazla hasar var arabada ve kasko şirketi pert etti.Arabam 1998 model saxo vts di.Piyasa değeri 13-16 milyar arasında.Ama kasko şirketi 9-9.5 milyar gıbı bı rakam oducek.Arkadasıma hıc bısey olmadı.Polıs kaza raporunda arabayı onun kullandına dair bilgiler mevcut kaza yapan ehlıyet bılgılerı onun adına.Bana kasko versın parayı ustunu ben tamamlıcam ozur dılerım haksızım dedı.bende tamam dedım.Arabaya gecen ay gaz taktırmıstım 2 mılyara.ve onun dısında harcadıgım bır suru masraf gıttı.Arabamı cok sevıodum 3 senedır sabah aksam ılgılenıodum.Gıger yanda da unıversıteden sınıf arkadasım.Ben oduycem kaskonun verdıgı paranın kalanını zararını dedı.Bende ustune gıtmedım o nedenle.Tahmini kaskonun verdıgı paraya ragmen 10 mılyar fılan zarardayım en azından 3 mılyarını vermesını beklıyorum.Ya daha sonra odemekten cayarsa dıye sımdı korkmaya basladım.Ne ailesı aradı cunku gecmıs olsun dıye.Eger odemezse hakkımı yasal yollardan arasam zararımı kazanabılırmıyım.Bunun dısında eger gene odemezse manevi tazmınat cezası da acabılırmıyım.cunku arabama asıktım her goren bıda donup bakıyodu.Bole bı dava acsam 3 mılyar alma zararıma karsılık sansım ne kadar.Lütfen aydınlatın beni.

Tesekkurler