annem kısmi felçli fakat kisisel ihtiyaçlarını basit ev işlerini yapabiliyor.babamın 6 ay önce başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendik.onu bu durumdan vazgeçirmek için elimizden gelen ilgi ve alaka ve anlayışı gösterdik. onunlada evlenmek istediğini söyledi.biz buna karşı çıktık ve bunun yanlış olduğunu bu yapmak istemesinin 60 yaşına gelmesinden dolayı olduğunu söyledim psikiyatrlara götürdüm ama ikna edemedim.bu yaş dönemi psikolojisiyle ilgil i yazılar bulup okuttum.ama babam diretti. babam şimdi o kadınıda alıp köydeki evmize gitti. eve hiç gelmiyor. babama ailece çok kızgınız. bi daha görüşmek istemiyoruz. şimdi babamın eve bakmadığı için nafaka davası açmak istiyoruz .annem boşanmadan böyle bişey yapmak istiyor. davayı açıp babamın şehirdeki eve gelmesini engelleyip bir miktar da nafaka alabilirmiyiz. bizim şehir merkezinde bie evimiz köyde de bir evimiz 8 dönüm bahçemiz var. babam bunları satabilirmi. şehirdeki evi 2005 yılında aldık. bide ayrılık davası açarsak ilerde zinadan dolayı başanma ve maddi manevi tazminat hakkımızı kaybedermiyiz.