5 yıllık evliyim. Eşim emniyet teşkilatında çalışıyor. Ama ne yazık ki vatandaşın emniyetini korumakla görevli olmasına rağmen, kendinin ve ailesinin emniyetini sağlamaktan aciz durumda olduğunu savunuyor. 1,5 yıldır beni aldatıyor. 1 yıldır da ayrı yaşıyoruz . Şu anda başka bir şehirde beni aldattığı kişiyle ve onun çocuklarıyla aynı evde yaşıyor. Hem de bu kişi kocasını öldürmekten ceza yatıp çıkmış bir sabıkalı. Eşim onun belalı biri olduğunu onu sevmediği halde ondan kurtulamadığını söylüyor. Kendisini şikayet edeceğimi söyleyince benden ayrılmak istemediğini. Böyle bi şey yaparsam canına ve canıma kastedeceğini söylüyor.*********Bu arada eşimin anne babası da bu olayı yalanlıyor. Eşimin aileiyle de bu sinirlerin had safhada olduğu günlerde şiddetli tartışmalar yaşadım. Bu yüzden onlar tarafından da kötüleniyorum ve olmadık yalanlar söylüyolar çevrelerine. Ama eşimle konuşmaya devam ediyorum. Açıkçası eşimle bu konu dışında en ufak bir kırıgınlık yaşamadığım için ve çocuklarım için yuvamın yıkılmasını istemiyorum. Eşim 1 yıldır çocukların bile yüzünü görmedi. Ve bugünlerde daha iğrenç bir şey duyunca insanlara olan nefretim arttı. Eşimin ailesi çevreye benim hakkımda iftiralar yağdırıyor. Benim onu aldattığımı yayıyorlar. *******Bu sözlerden sonra ailemin şiddete başvurmasından korkuyorum. Çok zor durumdayım . Bu kadar fedakarlığıma ve sabrıma rağmen kocam halen gelip ailemle konuşmadı ve o kadından ayrılmadı. Bir de eşimin ailesinin iftiraları beni çılgına çevirdi. Ve sonuç olarak kocamdan ayrılmak istiyorum. ************Size yalvarıyorum bana çözüm yollarını anlatın.