mrb ben bir yıldan bu yana bir A.Ş ici olarak çalışmaktayım kuruluş kendi çapında oldukca büyük vede kar marjı yüksek bir işletme benim sorunum şu yaptıgımız iş ve çalışma şartları birhayli agır günde 11 saat çalışıyoruz hafdada saat çalışyoruz çalışma sistemi iki vardiya halinde sabah postası 08:30 18:30 akşam postasıda 18:30 04:30 sisteminde normalde yasalara göre gece çalışma saatler en fazla 7.5 saat degilmidir biker bu kanun ihlal ediliyor hiçbir sosyal hakkımız yok bizden istenen sürekli çalışmak hatta ve hatta eve dahi ğitmememiz istenecek nerdeyese şimdi asıl sorun şu bu işyerinde mesai oldukca fazla vede mesai ücretleri normal çalışma saati üzerinden hesplanarak ödeniyor hafta sonu yabni pazarları %100 olması gerekirken %50 ile hesaplanıyor birde mesai zorunlu hale getirilmiş durumda özelliklede gece vardiyasında yani iş bitiş saati 04:30 dan sonra :08:30 kadar mecburi mesi uygulaması yapılıyor kalmak istemeyen direnen işten çıkarılma tehdidleriyle bastırlıyor buna birkaç işci arkadaşımız itiraz ettiği için işten tazminatsız şekilde çıkarıldı sırf gece mesaisine kalmıyorlar diye böyele korkunç bir uygulama olamz resmen işcilik degil bu bir kölelik dramı zaten iş oldukca agır vede tehlikeli gece vardiyasında insanın beyni çöküyor deyim yerindeyse vede agır iş kazlarına magruz kalanıbiliyor bunlar yaşanıyor şimdi birkaç arkadışımla beraber bu gece vardiyasında ki zorunlu mesai uygulamasına direndiğimiz için fişlenmiş durumdayız kalmamamız halinde kıdem ihbar tazminatı vermeden çıkaracaklarını söylüyorlar sanki kanun ve devlet bunlar habide işten çıkarılma durumunda istifa dilekcesi imzalattıklarını duyduk yani tamamen bilinçsiz insanları sömürür hale gelmişler şayet bu uygulama birgün benim ve arkadaşlarımız içinde kaçınılmaz hale gelecek o halda bizim yapmamız gereken yani iş kanunun bizlere verdiği haklar nelerdir ne yapmalıyız bu mevzuatı aşşagı yukarı biliyorum ama birde sizin gibi uzman kişiler tarfında bilgilendirilirsek hakkımızı yedirtmemiş oluruz yardımcı olursanız çok sevinirim. SEVGİ VE SAYGILARIMLA