Türk halkı sınırötesi operasyonu destekliyor
Türk ordusunun Kuzey Irak'a olası bir operasyonunun tartışıldığı şu günlerde yapılan bir araştırma, Türk halkının operasyona bakışını ortaya koydu...
08.06.2007 13:13
Başkent Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından 01-05 Haziran 2007 tarihleri arasında Türkiye’yi temsil eden 27 ilde (İstanbul, Bursa, Edirne, Sakarya, Ankara, Kayseri, Eskişehir, Sivas, İzmir, Manisa, Muğla, Adana, Antalya, Mersin, Hatay, Samsun, Trabzon, Rize, Kastamonu, Ağrı, Erzurum, Kars, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Van) 3128 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen ankette sınırötesi operasyona Türk halkının büyük bir çoğunlukla destek verdiğini ortaya koydu.
Sizce son günlerde PKK terörünün tırmanmasının sebebi nedir ?
%
ABD’nin PKK’ya esnek yaklaşması 40,1
Hükümetin yetersizliği 32,7
Hükümetin AB ve ABD tepkisinden çekinmesi 11,1
Seçim dönemini karıştırma çabaları 7,6
TSK’nın Yetersizliği 2,4
Fikir belirtmeyen 6,1
AKP hükümetinin terör konusunda
başarılı olabileceğine inanıyor musunuz?
EVET 27,1
HAYIR 70,2
FİKİR BELİRTMEYEN 2,7
PKK sorununu bitirmek amacıyla TSK’nın Kuzey Irak’a müdahalesini destekler misiniz ?
DESTEKLERİM 84,1
DESTEKLEMEM 6,3
FİKİR BELİRTMEYEN 9,6
TSK’nın Kuzey Irak’a yapacağı bir müdahalede ABD askerlerinin TSK ile bir çatışmaya cesaret edebileceğine inanıyor musunuz ?
İNANIYORUM 10,3
İNANMIYORUM 76,4
FİKİR BELİRTMEYEN 13,3
ABD ile bir çatışma olması halinde TSK’nın başarılı olabileceğine inanıyor musunuz ?
İNANIYORUM 91,4
İNANMIYORUM 2,6
FİKİR BELİRTMEYEN 6,0
Irak veya ABD ordularıyla büyük çaplı bir çatışma çıkması halinde TSK’ya katılır mısınız ?
( Sadece Erkeklere Sorulmuştur )
KATILIRIM 95,5
KATILMAM 2,7
FİKİR BELİRTMEYEN 1,8
Ak Parti Hükümetinin ve TBMM’nin Kuzey Irak’a sınır ötesi operasyon kararı alabileceğine
inanıyor musunuz ?
İNANIYORUM 26,1
İNANMIYORUM 66,2
FİKİR BELİRTMEYEN 7,7
Genel kurmay başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT ’ın meclisten sınır ötesi operasyon kararı almasını beklediklerini açıklamasını doğru buluyor musunuz?
Genelkurmay’dan son dakika açıklaması 8 Haziran 2007
Genelkurmay Başkanlığı, son günlerde artan terör eylemleriyle ilgili olarak internet sitesinde bir açıklama yaptı. Yedi maddelik açıklamada terör eylemlerinin artışına dikkat çekilerek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın 12 Nisan’da yaptığı açıklamalara vurgu yapıldı.
Genelkurmay'ın internet sitesinde yaptığı açıklama şöyle:
“1. Sayın Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar BÜYÜKANIT, 12 Nisan 2007 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında, terörün Mayıs 2007 tarihinden itibaren tırmanacağını, kamuoyuna açık bir şekilde açıklamıştır.Son günlerde ortaya çıkan terör olayları, bu açıklamaların gerçekçi olduğunu göstermiştir.
2. Bu terör eylemleri, aynı zamanda bölücü ve ırkçı terör örgütünün gerçek niyetlerini de çok açık bir şekilde ortaya koymuştur.
3. Her fırsatta, yurt içinde ve yurt dışında barış, özgürlük ve demokrasi gibi insanlığın yüksek değerlerini, terör örgütüne paravan olarak kullanan kişi ve kuruluşların, bu olayların gerçek yüzlerini görme zamanı artık gelmiştir.
4. Türkiye Cumhuriyeti, ulusal ve üniter yapısının, çağ dışı bir yapı olduğunu düşünen bir yaklaşım ile karşı karşıyadır.Ulusumuzun bu tehlikeli yaklaşımı fark etmek zorunluluğu vardır ve olmalıdır.
5. Ortaya çıkan ve giderek artan terör eylemlerinin, bu tür düşüncelerin ve bunları dolaylı ve doğrudan destekleyenlerin çarpık düşüncelerini çok açık bir göstergesi olduğu şüphesizdir.
6. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahiptir ve bu tür saldırılara gereken cevabı vereceği tartışılmaz bir gerçektir.
7. Türk Silahlı Kuvvetlerinin beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Org. Büyükanıt: Türk askeri mahalle kabadayısı değil 8 Haziran 2007
Genelkurmay Org. Yaşar Büyükanıt: Türk askeri mahalle kabadayısı değil.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Finlandiya'nın Büyükelçiliği'nin resepsiyonunda sınır ötesi operasyonla ilgili açıklamalar yaptı.
Büyükanıt "Türk askeri mahalle kabadayısı değil, sınır ötesi operasyon için siyasi karara ihtiyacımız var" dedi.
Teröristlere karşı kararlılıklarının devam ettiğini söyleyen Genelkurmay Başkanı, "Şehidin 6,5 aylık bebeğini görünce tüylerim diken diken oldu" ifadesini de dile getirdi.
ANKA
'Türk askeri hiç böyle gelmemişti' New York Times'a konuşan Peşmerge komutanı Halid Sindi, Türkiye’nin Irak sınırına yaptığı yığınak için ”Allah aşkına hiç böyle gelmemişlerdi” dedi. Dev Türk bayrağından rahatsız olan pasaport görevlisi ise “Üstelik gece de aydınlatıyorlar” yakınmasında bulundu.
Türkiye’yi il il dolaşan New York Times muhabirini Sabrina Tavernise, bu kez Türkiye-Irak sınırına geçti. Sınırın iki tarafında da röportajlar yapan New York Times muhabirine, peşmergelerden ilginç bir yorum geldi.
Peşmergelerin Türk sınırındaki asker ve tank hareketlerini bir aydan fazla süredir Karavela köyünden izlediği belirtilen haberde, bir Peşmerge komutanı olduğu bildirilen Halid Sindi’nin Türk askeri için, “Allah aşkına hiç böyle gelmemişlerdi” sözleri aktarıldı.
Haberde Sindi’nin, “Eğer bunun normal bir tatbikat olduğunu söylüyorlarsa neden sınıra bu kadar yakın yapıyorlar? Türkiye bizi tehdit ediyor, bu çok açık” dediği de kaydedildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın Nisan ayında yaptığı konuşmasında Kuzey Irak’ta, Irak değil Kürt bayrakları asıldığını söylediği hatırlatılan haberde, Habur’un Irak tarafındaki bir pasaport görevlisinin sözlerine de yer verildi.
DEV TÜRK BAYRAĞI RAHATSIZ ETTİ
Gazeteye konuşan Rafi Gorogisyan isimli pasaport görevlisi, Irak tarafındaki Kürt bayrağına karşın sınırın Türkiye tarafına kısa bir süre önce dev bir Türk bayrağı dikildiğini belirterek, gazeteye göre öfkeyle, “Üstelik gece de aydınlatıyorlar” dedi.
Kürtlerin şimdi daha büyük bir bayrak hazırladığını söyleyen Gorogisyan, “Kürdistan bayrağından nefret ediyorlar. Ederlerse etsinler, ben onlardan daha çok nefret ediyorum” diye konuştu.
Şırnak’taki bir görevlinin sözleri de aktarılan haberde, Türk görevlinin, “Meksika’nın ABD’nin bir parçası olduğunu ve ayrılmak istediğini düşünün. Miami’ye saldırdıklarını, Amerikalıları öldürdüklerini. Bu sorunu çözmek kolay değil” dediği kaydedildi.
SINIR ÖTESİ İHTİMALİ ABD’Yİ ZOR DURUMDA BIRAKTI
Türkiye’nin Kuzey Irak’a müdahale etme ihtimalinin Amerika’yı zor durumda bıraktığı değerlendirmesi de yapılan haberde, Kürtlerin Amerikalılar için Irak’ta en güvenilir ortak olduğu, NATO üyesi Türkiye’nin ise ABD’ye Irak’ta kullanması için bir havaalanı verdiği kaydedildi.
Ben desteklemiyorum, savaşa sürüklenmekten başka bir şey değil, ortadoğu projesine adım adım itiliyoruz gibime geliyor, hem terör sınır dışında değil, içimizde!
ABD'li gazeteci: PKK saldırılarını Clinton ateşledi
Amerikalı muhafazakarların internet sitesi The Conservative Voice'un köşe yazarı Scott Sullivan, Türkiye'de son dönemde artan PKK saldırılarını ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'un ateşlediğini savundu.
Eski ABD Başkanı Bill Clinton'un birkaç hafta önce Londra merkezli Arapça bir gazeteye yaptığı açıklamada, Amerika'nın askerlerini Kuzey Irak'a çekerek PKK'yı Türk askerlerine karşı koruma çağrısı yaptığını yazan Scott Sullivan, Clinton'un bu açıklamalarından sonra terör örgütü PKK'nın saldırılarını arttırdığını belirtti.
Türkiye'nin şimdi, PKK'nın yuvalandığı Kuzey Irak'a askerlerini gönderme tehdidinde bulunduğunu kaydeden Sullivan, Türkiye ile Kuzey Irak arasındaki bir savaşın, uçurumun kenarında olduğu değerlendirmesinde bulundu.
'CLINTON 'ABD PKK'NIN YANINDA' KANAATİ UYANDIRDI'
Clinton'un sözlerini "PKK yanlısı" olarak nitelendiren Sullivan, bu yorumların terör örgütünde, ileride PKK ile Türkiye arasındaki bir sorunda ABD'nin PKK tarafında olacağı kanaati uyanmasına neden olduğunu ifade etti.
Haberde, Eski ABD Başkanı'nın söz konusu önerisinin gerçekleşmesi halinde bunun, ABD'nin, terör örgütü PKK'nın Türkiye karşıtı eylemlerine sempati duyduğu şeklinde güçlü mesaj vereceği uyarısında bulunuldu.
Sullivan ayrıca, Clinton'un, PKK'yı korumaya, terörle mücadele, Irak'taki iç savaşı önleme, Suriye ve İran sınırları boyunca güvenliği daha da arttırmadan daha yüksek bir ulusal güvenlik önceliği olarak baktığı mesajı verdiğini de ifade etti.
SEÇİM YATIRIMI İMASI
Sekiz yıl boyunca ABD'nin Başkanlığını yapan Bill Clinton'un konuşurken dili dikkatli kullanma konusundaki uzmanlığıyla tanındığını kaydeden Sullivan, Clinton'un bu sözleri söylerken PKK'nın önemini yükselttiğinin ve Türkiye'ye karşı saldırganlığını arttırma için cesaretlendirdiğinin kesinlikle bilince olduğunu da savundu.
Sullivan, Clinton'un bu sözleriyle Amerikan askerlerini, Türk güçlerinin saldırıları karşısında tehlikeye attığını ve Türk ve Amerikan askerlerinin PKK için savaşması halinde bunun Amerika'da gelecek seçimlerdeki etkilerini de bildiğini öne sürdü.(ANKA)
Bu durumda Türk Halkı ne istediğini mi bilmiyor? Anlayamadım gitti, anca eylem yapmayı öğrenmişiz, bir miting modası çıktı almış başını gidiyor; moda takibinde üstümüze yok maşallah! Bu aşamada bir ÖSS mitingi eksikti... Ben de kalkmış koca ABD yi bile karşıma alarak tek başıma sınır ötesine karşı cephe alıyorum. Bu işte bir terslik var ama ne?!:eek:
Ben sınır ötesi operasyonu bu aşamada desteklemiyorum. Sınırlı ve çok ani olarak belki ama resmen girerek hayır.
İçimizde bir sürü PKK lı varken onları gidip Irakta yok etmeye çalışmak olaya tersten bakma anlamına gelir . İstanbul ve bazı büyük şehirlerde PKK yı besleyen kaynaklar ve kişiler biliniyor. Öncebunlara karşı etkin bir mücadele yapılmalıdır.
Habur Sınır kapısı PKK nın geçimini gıdasını sağlıyor çok ivedi kapatılmalıdır. Gerekiyorsa Türkmen bölgesinden kapı açılmalıdır.
Türk halkının 10 sent e kullandığı elektrik Barzani denen aşiret reisi kan emiciye 4 sent e satılmaktan vaz geçilmeli hatta elektrik hiç bir şekilde satılmamalıdır. Ambargo denen bir şey var yahu...
Kuzet Irak ın su kaynakları Türkiye çıkışlıdır. Kesilmelidir. Hatta gerekiyorsa kışında suya boğulmalıdır....
Kuzey Irak ı inşa etmeye çalışan Türk mütahitlere ne yaptıkları ivedilikle sorulmalı ve inşaat durdurulmalı Türkiye üzerinden mal gönderilmesi engellenmelidir.
Şerefsiz aşağılık bir kişinin Avukatlarıyla yaptığı görüşme basına yansıtılmamalı bu avukatlarında bazı yerlere bilgi vermesi engellenmelidir.
Motorin kaçakçılığı ve tırla ucuz motorine son verilmelidir. Bu çok büyük paralar olarak PKK ya geri dönmektedir.
Siyasi irade Türkiye nin siyasi iradesi olduğunu anlamalıdır. Daha da önemlisi ülkenin gücünü bilmelidir. Bu büyük sorundur. Bu hükümet istanbulun yarısı nüfusa sahip Yunanistandan Rum kesiminden sopa yemekten bıkmamış bizi rezil etmiş etmeye devam etmektedir. Güçlü bir duruşa karşı bazı ülkelerde ne radyo kalırdı ne birşey.. bunu unutmayalım...
Türkiye man dakka dukka deyimini öğretmeli avrupa ya ABD ye...
Ve en önemlisi bizim Kuzey Irak a girmemizi kimler istiyor ısraral tahrik ediyor bir düşünün bakalım ????
Sayın Commondore1tr Yazınızda bahsettiginiz siyasi iradenin alaçağı kararları TÜRK SİLAHLI KUVETLERİNİN TERÖR TEHTİDİNİ ÖNLEMEK İÇİN
Siyasi irade diye siyasi karar diye bas bas bagırdığı konularda sizin yazınızda belirttiğiniz konularda
vardır anlayana tabi.sezen
.................................................. ..................................................
Varmı mı ortada böyle bir irade?
Yok...ve asker milletin iradesine başvurmak zorunda kalıyor.
Dünya savaşı ndan sonrada Anadolu işgal edilirken,istanbul ve ülkenin bir çok yerinde halk sokaklara döküldü işgaller kınandı ve tüm dünyaya haklı bir davanın sesi duyruldu.
MUSTAFA KEMAL İN,Samsuna çıkar çıkmaz verdiği ilk talimat,Anadolu'nun her yerinde ülkenin uğradığı saldırıya karşı mitinkler yapılması ve halkın kurtuluş davaşına uyandırılmasıydı.
Çünkü,topyekün bir saldırı söz konusuydu ve top yekün saldırıya karsı ançak topyekün karşı konulabilirdi.
Sadece askerle deyil...İşgalçilerle işbirliği halindeki İstanbul hükümetleri ve padişah zaten elden çıkmıştı.
Bugün Türkiyenin karşı karşıya olduğu tehlike o günlerden daha küçük deyildir.
(Hikmet Bila)
M.E.Sezenin notu Genelkurmayın geldiği nokta tarihe meraklıların tekrar
Cumhuriyet tarihini okumalarını sağlar insallah.
Bu şekilde herkesin konuştuğu ilan edilmiş bir askeri harekatın yararlı olacağını zannetmiyorum. Ancak, bölgeden hergün şehit haberleri gelirken, harketsiz kalmanın da bir anlamı yok. Bölgede usulüne uygun şekilde vur kaç taktiği ile gerekirse Irak içerisine de sızarak terörist takip etmenin ve yakalandığı yerde de gerekeni yapmanın hiç bir zaman karşısında olmadım ve olamam.
Güneydoğu ve kürt sorunu ile ilgili demokratik çözüm önerilerini her zaman savundum, ancak bu önerilerim hiç bir zaman teröre taviz vermek anlamında değildir. Terörirste anladığı dilden cevap vermek hiç bir zaman ihmal edilmemesi gereken bir durumdur.
Ben desteklemiyorum, savaşa sürüklenmekten başka bir şey değil, ortadoğu projesine adım adım itiliyoruz gibime geliyor, hem terör sınır dışında değil, içimizde!
Sn.Deniz'e katılıyorum. Ortadoğu daki kaosun içine itilmeye çalışıyoruz. Iraka girdiğimiz takdirde sadece aç adama balık tutmuş oluruz. Bence aç adama balık tutmak yerini, ona balık tutmayı öğretmeli, yani terörün oluşumunu engelleyici şeyler yapmalıyız. Bu da savaşarak olmaz. Diplomatik olarak müttefiklerimizle bunu çözmeliyiz. Kuzey Irak'a girersek bu ilk girişimiz olmayacak. Daha öncede girdik, sonuç değişmedi. Hatta terörü tamamen bitirsek bile, dış mihraklar başka bela çıkarırlar önümüze, Sağ- solu bitirdiğimizde, terörü çıkardıkları gibi. E o zaman durup oturalım mı? Tabiiki hayır, Bize bu belaları musallat edenleri, bizde başka belalara düçar etmeliyiz. Müttefiklerimizin markasını taşıyan silahların yakalanması, müttefiklerimizin bile bu hainlere, el altından destek olduklarını gösteriyor. Yani, eskiden göğüs göğüse yapılan savaşlar, artık o kadar mertçe yapılmıyor diye düşünüyorum. Bunları bize karşı yapanlara, bizde aynıyla karşılık vermeliyiz. Nede olsa'' Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar.''demiş atalarımız. Atalarımızın hiç yanlış bir şey söylediklerini şahit olmadım ben.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku