Merhabalar
benim size soruma gelince kısaca anlatıyım.
5 sene önce görücü usulüyle evlendim.evlenmeden önce eşime şart koştum ailemle oturacağız diye kabul etti evlendik.çünkü evililiğimiz boyuncu 4 ameliyat geçirdi kendi evinin işini yapamıyor.Fakat evlendiğimizin ilk aylarında evde her türlü huzursuzluğu çıkardı.annemi babamı birbirine düşürdü ufak bir lafıma 3 yaşında çocuk gibi mutfak köşlerinde ağladı saatlerce. Ben devamlı onla hatalarını konuştuğum halde beni dinlememekte inat etti.zaten nişanlıyken ona senle kültürel ve karakter olarak anlaşamıyacağımızı söyledim halde bu evliliği istedi.benle inatlaştığı için ailenin huzurunu kaçırdığı için bir çok kez şiddet uyguladım.en son tartışamada boşanacam diye ailesinin yanına gitti darp raporu aldı ve boşanmak istemiyor ozaman dön diyorum ailesinden çekiniyor dönmüyor bende taviz vermek istemiyorum.bu elindeki raporun süresi varmı.ben evlilik birliğinin temelinden sarsılamsı diye dava açsam şu konumda haksızım hakim boşarmı.sonuçta bana şiddet uyguluyodu diyecek.bide kızım var.Ben lafımla kaç kez boşanmıyorsan eve dön dedim dönmedi.eve dönmesi için ihtarda çekmek istemiyorum sonuçta haksızım ama benimde evde huzur bulamadığım için artık bu saaten sonra eve dönmesini de istemiyorum.nasıl bi dava açarsam boşanırım annesi babası emekli onlarla kalıyor sadece çocuğa iştirak versem oluyormu.
saygılarımla