İyi Günler;
Çalışmakta olduğum bankanın Kredili Bankomat (Açık Hesap) Hesabından 2500 YTL kredi kullandım ve bir gün sonra bu krediyi kapattım. Ancak hesap ekstreme baktığımda br gün için alınan faizin (vergi ve fonlar dahil) 18.01 YTL olduğunu gördüm (Faiz oranım 4.25 dir). Bankaya konuyu internet sitesinden iki kez telefonla bir kez ve fax ile bir kez olmak üzere itirazda bulundum. Normal şartlarda valor dahil iki günlük (8.50 YTL) faiz almaları gerekmektedir ancak alınan faiz çok yüksek olmuştur. Daha önceki dönemlerde aynı hesaptan aynı şarlarda aynı miktarda kredi kullandım ama alınan faiz normaldi. Başka banka kredi kartından (nakit çekme ücreti dahil) daha fazla kredi kullanmış olmama rağmen alınan faiz düşük kalmıştır. Biliyorum meblağ çok düşük ama burada haklı olduğumu biliyorum ve bu siteden belki daha fazla madur olanlara yardım olacağını düşündüm.
Bu konu ile ilgili hakkımı aramak istiyorum konuyu tüketici hakem heyeti veye tüketici mahkemesine mi götürmem gerekiyor ya da başka bir işlem mi yapmam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.