İşletmemde kullanmak üzere bir adet ticari araç satın aldım. Daha sonra bu aracı başka bir firmada kullanmak üzere aracı tahsis ettim. Tahsis ettiğimiz firma bir şoför tutarak aracı çalıştırmaya başladı. Bir süre sora soför alkollü olarak araçla kaza yapmış ve kaza raporu tutturmamış ve bende aracın bu şekilde kaza yaptığını öğrendim ve tahsis ettiğim firmaya gittim. Soförü yanımıza çağırdık ve ona ya bu aracı yaptır yada bu işi temizle dedik. Şoför kabul etti ve bir şekilde araca kaza raporu tutturmuş ve hasar bedelini ben sigortadan aldım. Bu na istinaden tahsis etmiş olduğumuz firma iflas etti ve yanında çalışan işçilerin dahi paralarını vermedi. Şoför firmada olan 4000,-ytl alacağını benden istemekte ve beni ve firmam adına Cumhuriyet Baş savcılığına beni tehdit ettiler ben bundan dolayı rapor tutturdum diye şikayette bulunacağını belirti. Yani paramı verin diyor. Oysa çalışan işçi bizim adımıza çalışmış değil üstüne üslük birde 14000,-ytl aracımıza hasar vermiş tehdit ettiğimize dair herhangi bir şahit yok nasıl bir yol izlememiz lazım. Yardımcı olursanız sevinirim bende ise kişinin beni tehdit ettiğine dair telefon ses kayıtlır mevcut.