21 agustos 2007 evlendim.İşim dolayısıyla dügünü yaptıktan sonra kendi evimize taşındık ÇANNAKKALEYE. Bir buçukay sonra ramazan bayramına eşimi memlekete gönderdim.Borçlarım dolayosıyla ben gidemedim bayrama.Eşimi gönderdim.Gittikten bir gün sonra eşim tuhaflaşmaya başladı..Benim ailemin elini öpmedi.Bu yüzden tartıştık..Hemen eşim boşanmak istedigini söyledi..Bir ay aramadım.Daha sonra gittim eşim SÖZ verdi ablasını evin içine karıştırmayacagına dair ve tekrar getirdim. Anneside bizimle gelgi gelirken. Annesi 17 gün kaldı.Çok mesuttuk mutluyduk inanın.ANNESİ BİLE ŞAŞIRDI BİZİ BÖYLE MUTLU GÖRÜNCE.. Annesi gittikten 1 hafta 7 gün sonra yine tuhaflaşmaya başladı..Evle ilgilenmiyor sürekli ablasıyla telefonda konuşuyordu ailevi sırlarımızı ona söylüyor ablası gizli gizli evin içine karışıyordu son telefon faturası 160ytl geldi.Birazda ablan seni arasın dedim.Kavga ettik.Yeni evli oldugum için taksitlerde zorlanıyordum. Kavga giderek büyüdü. Gerçekten bunu yapmak istemezdim aşırı şekilde eşim tahrik etti. Kendimi kaybettim ve ona vurdum.Eşim aglamaya başladı ablasını aradı ve boşanmak istedigini söyledi .. O gece barıştık özür diledim.ERTESİ gün tatildi hava güneşli oldıgu için dışarı çıkmaya hazırlanıyorduk..Polis geldi. Eşimi görmek istedigini söylediler polisler.Eşim öyle birşey yok dedi..Yinede karakaola davet ettiler.Meger abalsı polisi aramış KARDEŞİME İŞKENCE EDİYOR-HAYATI TEHLİKESİNDEN ENDİŞE EDİYORUM-EVE KAPATIYOR diye iftira attı bana. Karakolda eşim ablasıyla telefonda iştişare etti birden 360 derece döndü. Rapor alacagım dedi. Dedim niye dedi dün akşam bana vurdun ya o yüzden dedi yaa saçmalama dedim olsun dedi elimde bulunsun dedi.. Bu arada ablasıyla sürekli telefonda konuşuyor ona göre hareket ediyor..Bende ne halin varsa gör dedim..karakolda 15 dk. sonra tekrar fikir dediştirdi boşanmak istiyorum dedi.. bi anda neye ugardıgımı şaşırdım karakolda daha yarım saaat önce dışarı çıkma planı yapıyorduk..BEN İFADEMDE EŞİME Bİ TOKAT ATTIM DEDİM..Karakol--hastane--savcılık derken neyse ben ifdemde eşime tokat attıgımı kabul ettim. Doktordan uydurmaca RAPOR ALDI.. ( raporda mevcut kaygılar basit yollu hekim müdahalesiyle iyileşir yazıyor) halbuki benden daha saglam
Meger herşeyi palanlayıp yapmışlar ablasıyla...
Vel hasıl ertesi gün babası ve ABLASI geldi.. Ablasını misafir olarak eve almadım bana iftira attıgı için.Babası geldi olanları anlatık babasına pek büyütecek birşey yok dedi anlattıgınız şeyler boşanmayı gerektirmez dedi babası 5 gün kaldı..BEŞ GÜN BOYUNCA EŞİMLE BERABER UYUDUK- KONUŞTUK ODALARIMIZI BİLE AYIRMADIK HATTA ÇARŞIYA ÇIKTIK GEZDİK..Ben işteyken babasıyla berabar çekip gittiler birşey demeden gittiler...Bu kadar vefasız bi insan.
2 hafta aramadım dava açmışlar..ardım daha sonra kızdım Ne halin varsa gör dedim.. ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN.. 40.000YTL TAZMİNAT ve 250 ytl nafaka istemişler..Ve ELLERİNDE 37.000YTL lik ÇEYİZ EŞYA SENEDİ VAR. (Bu senedi okuma yazma bilmeyen babama imzalatmışlar dügün günü-- Benim imzam yok benim daha sonra haberim oldu.Eşim gelirken sadece sandık çeyizini ve kap kacak getirdi. Hatta evdeki bütün eşyaları babası kendi çeyizlerinde göstermişler.Hatta ailesi ve sülalesi bi altın dahi takmadı dügünde onların adette öyleymiş.. fakat okadar altın meraklsı ınsanlar ki anlatamam..Benim aldıgım beyaz eşya yatak odası yemek odası salon takımı-- halılar vs... kendi çeyizlerinde göstermişler ve 12000ytl altın takıldı diye gerçege aykırı tamamen uydurmaca bi çeyiz eşya senedi imzalatmışlar babama.. Ben eşime biçok kez mesaj çektim gerigel diye.Ayrılmamız için büyük bisebep yok dedim.. araya büyükleri araya soktum yine gelmedi ablası boşanmamızda taraftar ( gerçekten ablası art niyetli bi insan--hatta dügünden 2 gün sonra biz kızkardeşimi ona vermiyecektik yanlışlıkla verdik diye dedikodu çıkarmış)...Hatta şuan beni eşimle telefonda konuşturmuyorlar..Annesini aradım ben eşimi ikna ederim dedim onunla konuşmak istiyorum dedim evde yok dedi tlf.nu yüzüme kapattı..EŞİMLE TOPLAM 69 GÜN BERABER YAŞADIK 69 GÜN..
A)20.000ytl maddi 20.000YTL MANEVİ TOPLAM 40000 YTL TAZMİNAT AÇMIŞLAR 250 YTL NAFAKA VE ELLERİNDE 37.000YTL LİK ÇEYİZ EŞYA SENEDİ VAR..BEN BUNLARA KARŞI NE YAPABİLİRİM
(üzerimde mal varlıgım yok Ortalam maaşım 1.000YTL VE kendi dügünümü kendim yaptım HALA 5000ytl borcum var dügünden kalan)
B)EŞİM EVİ TERKEDELİ 4 AY OLDU BEN DE EVİ TERKETTİ DİYE DAVA AÇSAM NE GİBİ Bİ FAYADASI OLUR BANA
LÜTFEN YARDIM EDİN AVUKAT TUTTUM TUTTUGUMA PİŞMANIM AVUKAT PEK DENEYİMLİ DEGİL NİSAN 18 DE DAVAM VAR 2. DAVA 1. DE BENİM MAL VARLIGIMI ve MAAŞIMI ARAŞTIRMAK İSTEDİ MAHKME...
ALLAH RAZI OLSUN
YÖNETİCİ NOTU: Konu başlığında "Acil" gibi ibareler kullanmak forum kurallarına aykırılık oluşturur. Bundan sonra konu açarken ve ileti yazarken forum kurallarına riayet etmenizi önemle hatırlatırız.
Hukuki NET Güncel Haber
Konu K.V. tarafından (10-04-2007 Saat 10:28:08 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: Konu başlığı sebebiyle uyarı
Geçmiş olsun ama iki şeyi anlayamadım.
"Film gibi boşanma" başlığını atmışsınız, bu da filmin senaryosu herhalde ?
1- Cevap mı istiyorsunuz, senaryoyu mu yayınlıyorsunuz ?
2- Avukatınızı burada şikayet ettiğinize göre, sabrı yetip de size cevap verecek avukat arkadaşları da, ileride şikayet edermisiniz acaba ?
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku