Herkese selamlar,

Aynı evde kaldığım ev arkadaşım ve ev arkadaşımın patronu olan emlakçı tarafından tehdit ve darp a uğradım olay şöyle gelişti.

Kirayı ödemeyi 10 gün kadar geciktirdim. Ben evden ayrılacağımdan dolayı kirayı ödemeyip depozitodan kestirmeyi düşünüyordum fakat bunu kendilerine söylemeden evde ev arkadaşımın el yazısı ile yazılmış iki adet mektup buldum mektupların içeriği şöyle :

"scientist Bugun seni dukkana mutlaka bekliyoruz Hala kirayı ödemedin. Sana akşam 5 e kadar müsade vereyim. Akşam 5 i geçerse hoş olmayan şeylerle karşılaşabilirsin. Ahmet abi seni mutlaka kira için bekliyor
Tarih - Saat "

"scientist kardeş, Bugun de dukkana gelmezsen olacaklar için açıklama isteme. Kirayı bu akşama kadar getirmeni rica ediyoruz"

Ben bu mektupları görünce Cumhuriyet başsavcılığına olayı açıklayan bir dilekçe ile başvurdum ve şahısların ifadelerinin alınmasını talep ettim. Başsavcılık da ifadelerin alınması için benim dilekçemi karakola sevk etti.

Karakoldan bu adamları ifade vermek için çağırdılar ve beni de adamlarla konuşup olayı tatlıya bağlamam için emlakçıya yolladılar. Fakat emlakçı dükkanda beni sözlü olarak akşama kadar kirayı getirmezsem eşyalarımı gasp etmekle tehdit etti. Ben tekrar karakola gittim ve bu sefer de gasp ile tehdit ettiklerini söyledim. Karakoldaki polis emlakçıya tekrar telefon etti ve emlakçı karokola gelip benim hakkımda bu adam şöyle böyle gibi konuyla alakasız saçma sapan şeyler söyledi ve *polisin yanında* akşam kafamı gözümü kıracağını söyledi. Karakoldan sonra ben eve gidince evde emlakçının yanında çalışan ev arkadaşımla karşılaştım ve evde bana eşyalarını karıştırdığım suçlamasıyla saldırdı. Suratıma yumruk attı ben "imdat polis" diye bağırınca kaçmaya başladı benim üzerimi yırttı kaçarken komşular da kaçtığını gördü. Ben bu sefer de hastaneden saldırıya uğradığıma dair rapor aldım ve karokolda ifade verdim. Ama üzerimde yara bere yoktu sadece kızarıklık falan. Herneyse bugun de adli tıptan basit bi rapor aldım raporu karokola götürüp verdikten sonra ordaki polis bana artık sen bu adamlarla muhattab olma dedi.

Peki bundan sonra ne olacak? ne yapmam gerekir? Ayrıca tehdit davası için dilekçe vermem mi gerekir? El yazısı ile yazılmış mektuplar yeterli delil midir? Bu şahıslar nasıl bi ceza alabilirler.

Şimdiden teşekkürler.