Merhaba,Ben yurtdisinda yasayan briyim. Yaklasik 15ay once Muglanin Bodrum ilcesinde bir mutahitten yeni yaptigi iki adet evini satin aldim.Biri zemin kat digeri de onun ustundeki daire.10 ay once de ben bu evlerden birini kiraya verdim.Fakat yaklasik 2 ay once bir problem basladi zemin katta olan dairede.benim evimin butun duvarlari yukardan assagi islanmaya basladi.Ve de dogal olarak duvarlarda yesermeler olustu sonrada siyahliklar.
Tabi ben bu durumda insaati yapan mutahiti aradim kendisi bana yukari kattaki dairemden sorunun olustugunu soyledi.Bende baska izalasyoncu firmalar ile baglanti kurdum.Fakat benim cagirdigim diger firmalar olayin dis cephe izalasyonundan oldugunu soylediler.Discephenin yeniden izalasyon yapilip boyanmasi gerektigini soylediler.
Ayni sini direk olarak ben bu mutahite de ilettim.Fakat herhangi bir ilgi yada yapim islemi gerceklesmedi daha dogrusu kendileri herhan gibir sey yapmak istemiyor!!
Ve su an benim kiracim dogal olarak evden cikmak istiyor cunku evin icin de rutubetten oturulamaz hale geldi!
evin icinde ki esyalarda bana ait ve bu esyalarda bu rutubetten paylarini almis durumda!
Benim sorum bu mutahite karsi nasil bir yaptirim uygulaya bilirim?ve ugradigim bu zarar ve ziyani nasil temin edebilrim?
TESEKKURLER