Merhabalar;
Yanıma bir arkadaşımı alarak satılık olan bir arsaya bakmaya gittik.Arsanın sahibide buluşma yerine arkadaşımın abisi ile birlikte geldi.Satıcı ,gösterdiği yerin 2838 metrekare ve arsa vasfında olduğunu beyan etti.Arkadaşımın abisi ile aynı köyden olmaları nedeniyle güvene dayalı bir ortam oluştu ve ertesi gün tapuda işlemleri başlatmak üzere anlaştık.Satıcı, ertesi sabah tapuya gelmeden önce belediyeye ait ödemeleri yapıp zamandan kazanmamızın doğru olacağını,kendisinde para olmadığını sonra hesaptan düşmek üzere bir miktar para vermemi söyleyince 500 ytl verdim.Bununla ilgili yazılı bir belge almadığım gibi bunu teklif etmemin bile dostlarımı! rencide edeceğini düşündüm.Ertesi gün tapu müdürlüğünde buluştuğumuzda yerin hisseli tarla tapusu olduğunu ve şahsa ait olan kısmın 2200 metrekare olduğunu gördüm.Bu durumda şahıs aslında yerin bi başkasına ait olduğunu ve onun vekaletiyle burayı sattığını ve hisseli olduğunu kendisininde yeni öğrendiğini ifade ederek benden aldığı ve bir kısmını emlak vergisi olarak yatırdığı paramı iade edeceğini söylemesine rağmen 1 aydır beni oyalıyor.Bu konuda savcılığa bir şikayet dilekçesi yazdım ancak takipsizlik kararı verildi.Şahitlerim var ve ben mağdur oldum.Bu konuda bana bir yol gösterebilirseniz sevinirim
saygılarımla...