Merhaba
Ben ve niaşnlım yaklaşık 1 yıl once bir grafik kursuna kayıt olduk kursun başlamasına 15 gun var dediler fakat kurs basşlangıcı uzadı tabi bizde birinci senetleri odedik ve diğerleri durduruldu daha sonrada kursun başlamasına yakın çalıştığımız şirket tarafından şehir dışında uzun süreli göreve gönderileceğimiz bildirildi tam bu sırada kurs başladı ama biz kurs müdürü ve aynı zamanda ortağına bu işimiz ve acil evlilik dolayısı ile kurstan ayrılmak istedik fakat kurs müdürü bizim ne olursa olsun bu senedi ödememiz gerektiğini söledi ve istersek daha sonra devam edebileceğimizi söle fakat bizim düğün nedeni ile durumumuz sıkıştığı için istesekte bu borcu ödeyemeyeceğimizi beyan ettik ama müdür benim için fark etmez dedi ben avukata verir senetleri alırım dedi ve olede yaptı uzun zamandır ve avukatı 3 ayda bir arayıp odememiz gerektiğiniz söleyip ödemezsek icraya vereceğini sölüyor fakat ben gitmediğim bir kursun parasını neden ödeyeyim gerçi ödemek istesemde suan durumum yok bununla ilgili bana yasal bir yardım sağlayabilirmisiniz nasıl kurtulurum yada en aza indirgeye bilirim kurs müdürü ile konuşmak çözüm olmadı. bide sözleşme var ama bizde hiç bir nusha verilmedi ne yazıyor bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz bende ona göre haraket ederim. saygılarımla iyi çalışmalar.