SELAMLAR
Benim sorunum çokdeğişik geldi bana.
Yönetimin iptali için açtığımdavada hakim site karar defterini ve toplantı tutanaklarını davalı taraftan istedi onlarda karar defterini ve gerekli içinde evraklarla mahkemeye sundular.Mahkeme sonucunda karar basit husumet nedeniyle anlamadığım şekilde aleyhime çıktı bende hemen yargıtaya temyiz için başvurdum.Fakat karar defterinin mahkemeye verilmesiylede bazı kararların değiştirildiğini eklemeler yapıldığını tahrifatlar yapıldığını tespit ettim ve savcılığa suç duyurusunda bulundum.Yönetici hakkında.Buna kanıtta mahkemedeki karar defterini gösterdim.Fakat ben daha önce fotokopilerinide almıştımtedbir olsun diye.Fakat bugün mahkemedeki dosyama baktığımda karar metni gereği dava sonucu kesinleşince karar defteri davalıya verilecektir ibaresi olmasına rağmen karar defteri davalının avukatı tarafından imza karşılığı alınmış.karar defterinin alınması için bir başvuru yapılmamışve hakim tarafından da onay alınmamış.Bu durumda ne yapmam gerekli.Çünkü büyük bir ihtimalle yine bazı kararlarda oynama yapacaklar.Bunun önüne nasıl geçebilirim.Hakimliğin bu konuda bir suçu yokmu kaarar olmasına rağmen karar defterini nasıl verirler.
Acilolarak ne yapmam gerekli
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Karar defterinde nasıl bir tahrifat yapılmış? Daha önceki sorularınızda 119 daireli sitede usulüne uygun olmadan yönetici seçiminden bahsetmiştiniz, bu seçimdeki oylarla ilgili mi tahrifat yapılmış?
Davayı kaybetmenizin sebebi, gerekli bütün bilgileri ve delilleri ifade edememiş olmanızdan kaynaklanabilir,konuyu, yönetimin aldığı kararları ve bunların nasıl uygulandığı hakkında yeterli bilgiye sahip olamadığımız, konuya çok vâkıf olmadığımızdan, fazla yorum da yapamıyoruz, bir avukattan profesyonel yardım almanızı öneririm. Sitenizde bu konuya duyarlı olan başka kat malikleri de yok mu?
Öncelikle alakanıza teşekkürler
Sitemiz yazlık bir site olduğu için diğer maliklerle temas çok az.
Daha öncede belirttiğim gibisitemiz119 daireli ve yapılan kat malikleri toplantısı kararlarını sonradan müracaat ederek alabildim bu kararlardada katılan maliksayısı bile yazılı değildi.Bende toplantı başkanına başvurdum oda kararların üstüne 52 kat maliki katıldı ibaresi yazdı fakat kimlerin katıldığına dair bir yazıvermedi.Bende bunun üzerine yönetici hakkında sulh hukuk mahkemesine yönetimin iptali davası açtım.Hakim öncelikle karşı taraftan karar defterlerini ve toplantı tutanaklarını istedi ayrıca tapudan yönetim planını ve malik tapu kayıtlarını istedi hepsi tamamlandı ve karar defteride davalı tarafından verildi fakat hakim2.duruşmada pasif husumet nedeniyle davanın reddine karar verdi.Ayrıca yöneticide malik değilmiş.(O zaman öğrendim)Bunun üzerine bende yargıtaya temyize başvurdum.Dava şimdi bu aşamada.Fakat dava dosyasına verilen kat malikleri toplantı kararlarının bazı yerleri değiştirilmiş toplantıya katılan sayı 56 olmuş yani maliklere dağıtılandan farklı ayrıca karar defterinin bazı sayfalarındada değişiklikler ve karalamalar yapılmış.Bu yüzden savcılığa suç duyurusunda bulundum.Bu suç duyurusundada mahkemedeki karar defterini ve bende bulunan değişmemiş orjinallerini sundum Fakat mahkeme dosyasına baktığımda hakimin verdiği kararda karar kesinleştikten sonra karar defteri davalıya iade edilecek ibaresine rağmen karar defteri avukatları tarafından imza karşılığı alınmış.Şimdi bu defter nasılgeri gelecek hadi geldidiyelim değişiklik yapılırsa ne olacak bu defteri alan ve veren hakkında nereye nasıl başvurmalıyım.Bunun suçu yokmu.Bu yönetici kişinin bir özelliğide emekli amiral olması bunun bir etkisi olurmu.Şimdiden çok teşekkürler
siz hiç telaşlanmayın..
suç duyurusu soruşturmanız devam ediyor sanırım....
öncelikle savcılığa bir dilekçe ile başvurun..
davacı tarafın avukatı suç delili olan karra defterini .....mahkeme dosyasından almıştır..suç delillerinin karartılmasından endişe ediyorum..acilen ....avukatta bulunan karar defterine el konulmasını arz ederim diye bir dilekçe ile aynı savcıya başvurun..
sevgi ve saygılarımla..
Sayın Erdiken
Dosyada taraflara iade edilmesi gereken evraklar ya da para vs. yetkili avukata da teslim edilir. Bunda yasaya aykırı bir durum yok.
Sayın Pinokyo, savcılık soruşturma sırasında defteri inceler. Tahrifat yapıldığı kanısına varırsa, dava açar. Defterin ibraz edilmemesi sözkonusu olamaz. Defteri ibraz edememek de, en az tahrifat yapmak kadar cezayı gerektiren suç
Selamlar
Sayın Erdiken alakanıza teşekkürler dediğiniz gibi en yakın savcılığa avukatın karar kesinleşmeden karar defterini imza karşılığında aldığına ve delilleri karartacağından şüphe ettiğime dair suç duyurusunda bulundum sonucu gelir herhalde.Çok teşekkürler
Fakat sonucunda takipsizlik gelirse ne yapacağım çünkü hem avukat adliyede nüfusa sahip hemde müvekkili emekli paşa o adiyede sonuç almam biraz zor takipsizlik kararı gelirse şaşırmam böyle bir kararda nereye nasıl başvurmalıyım sonuç alabilirmiyim yoksa iş banamı döner.
anlaşılan an...er....toplu konutları sözkonusu..siz hiç korkup çekinmeyin..
adalet yerini bulur..emekli veya görevli kamu görevlileri adalet gerçekleşmesini etkileyecek gücü kendilerinde bulamazlar..deliller sağlam olsun yeterki
sevgi ve saygılarımla..
Konu erdiken tarafından (13-05-2007 Saat 17:53:06 ) de değiştirilmiştir.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku