İyi günler.Bu yazıyı okuma zahmetine katlanıp bana cevap verecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.Benim sorunum 19/04/1996 tarihinde işyeri actım ve bagkurlu oldum.2003 senesının haziran ayında ilerleyici gidişi olan kas hastalıgına yakalandım.21/11/2003 de maulen emeklilik icin bagkura başvurdum ve hastaneye saglık kuruluna sevkettiler.Aldıgım kurul raporunu bagkura verdim.Sonucun gelmesini beklerken,hastalıgımın yarattıgı ani solunum sıkıntısıyla 26/05/2003 tarıgınde yogun bakıma alındım ve bogazım delınıp cihazlara bağlandım.Normal nefes almamda sorun oldugundan artık cıhazla yaşamam kararlaştırıldı.Bagkura yazı yazılıp cıhazları temın etmesı ıstendı.Bagkur dilekceyi kabul edıp üc tane cıhaz verdı ve 42 günü yogun bakım olmak uzere 49 günde hastaneden cıktım.Bu arada maulen emekligime red cevabı geldı.Butun raporlarımı toplayıp gelen cevaba ıtıraz ettim.Saglık kuruluna sevkettıler.Rapor alıp bagkura verdim ve 28/12/2005 tarihinde bunada red cevabı geldı.Bagkura pirim borcu oluştugundan işyerimi şubat 2007 de kapatıp maliye sicil ve dernekten kaydımı sildirdim.Sadece bagkura bildirmedim ve 2 seneden beri verilen cıhazları sadece gece kullanıyorum araba ve bır kişinin yardımı olmadan evden cıkmam cok zor öğrenmek istediğim geriye dönük mahkeme acıp maulen emekliliğimi istiyebilirmiyim??