Değerli ilgili; 1 gün önce internette, aradığım bir program için google'dan bir siteye yönlendirildim.Bir forum sitesi ve programın altında güzel yorumlar vardı.İndirmek için üyelik gerekiyordu ve oldum.Daha sonra bu programı indiremediğim gibi site'nin Bölücülük unsurları içerebilecek bir site olduğunu gördüm.Sakın yanlış anlaşılmasın kesinlikle ayrımcılık gibi bir niyetim yok olamaz.Rahatsız oldum üyeliğimi iptal ettirmek istedim ancak forum kuralları bölümünde aynen şöyle diyor; yok içeriği bilmiyordum, yanlışlıkla üye oldum gibisinden saçmalamayın kesinlikle üye iptali yasaktır!(anlaşılan benim durumumda çok kişi var).Böyle bir zorbalık internette olsa yapılabilir mi?Yıllardır kullandığım maili ve unsalp kullanıcı ismiyle üye oldugum bu sitenin. mailime atılan aktivasyon mailini onaylamadım, ancak müthiş site kurallarında 1 gün içerisinde onaylanmayan mailler tarafımızdan otomatik onaylanacaktır yazıyor.Tamamen bir zorlama var ne yapmam gerekiyor, yarın öbür gün böyle birşeyden başımın ağrımasını istemediğim gibi kesinlikle buraya üye kalmak istemiyorum lütfen yardım edin. Teşekkür ederim.