Merhabalar

Tarİhİ Bİraz Gecİktİ Ancak Maddİ Sikintilarim Artik ArttiĞi Ve Sabrimda TaŞtiĞi İÇİn Bİr Konuda Sİzlerden Yardim Rİca Edİyorum.

26 Aralik 2006 Tarİhİnde Şİrketİmİzİn Maddİ Sikintilari Sebeİyetİ İle İŞten İlk Çikartilan Ben Oldum. Bayram Sonrasi Da Herkesİn ÇikartildiĞini Daha DoĞrusu Ücretsİz İzİn VerİldİĞİnİ Duydum. Fakat Bu Tarİhten Bu Yana Şİrket HİÇbİr Ödeme Yapmadi. Ne Zaman Arasam Bellİ DeĞİl Dİyerek Tarİhİ İlerİ Atiyorlar. Ama Hayatima Verdİklerİ Zarar Sayilamayacak Kadar Çok. Maddİ AÇidan YaklaŞik 3500 Ytl Zararlari Var Bana. Ama AlacaĞim Kesİntİ Vs.ler DÜŞmeden 3000 Ytl Cİvarinda... (mesaİ Ve MaaŞ Ücretlerİ Toplami)

15 Mayis 2006 Tarİhİnde Orada İŞe BaŞladim. BaŞladiktan Bİr Hafta Sonra Bİr SÜrÜ Evrak İmzalattilar Ve Bu Evraklar Hemen Hemen Her ÜÇ Ayda Bİr Yenİlendİ... İŞ YÖnetmelİĞİne GÖre Bu Evraklarin SÜreklİ GÜncel Tutulmasi GerekİyormuŞ. Ve Bİr De Her ÜÇ Ayda Bİr BoŞ Tarİhsİz İstİfa Mektubu İmzalattilar...ancak Kasim 2006 İtİbarİyle Ödemeler Yapilmamaya BaŞlandi. Fakat Kasim Ve Aralik Aylarinda Ssk İle Alakali Bordro İmzalattilar. Sebebİnİ SorduĞumda Bunun Ssk İle Alakali OlduĞunu SÖyledİler. Ardindan İŞten Çikartildim.

Şİmdİ Ne Yapmaliyim Bu Konu Hakkinda Oradan AlacaĞimi Almam Lazim. Ama Maddİ AÇidan Bİr Mahkeme Vs. AÇmam Çok Zor. Hatta GerÇeĞİ SÖylemek Gerekİrse AÇamam. Bunu Nasil Halledebİlİrİm Kazanci Ya Da Kaybi Ne Olur. Önemlİ Olan AlacaĞimi Alabİlecekmİyİm.

TeŞekkÜr Ederİm

Saygilarimla
Mİray Cantay