YilbaŞinda İnternet Üzerİnden BaŞvuru YaptiĞim Özel Bİr Şİrketle İŞ GÖrÜŞmesİ Yaptim Ve 1200 Ytl MaaŞ+sİgorta Ve ÖĞle YemeĞİ KarŞiliĞinda AnlaŞtim Ve 6 Yildir ÇaliŞtiĞim Şİrketİmden İstİfa Ettİm Ve Ayrildim. Ve Yenİ İŞe 08.01.2007 Tarİhİnde İŞ BaŞi Yaptim.15 GÜn Sonra Benden Sİgorta GİrİŞİm İÇİn Bazi Evraklar İstedİler Ve Belİrsİz SÜrelİ İŞ SÖzleŞmesİ İmzaladim Ayrica 2 Adet BoŞ Senede İmza Attirildim.ay Sonunda ÇaliŞmiŞ OlduĞum Aya Aİt 930 Ytl MaaŞimi Aldim.ancak 15.02.2007 Tarİhİnde (bugÜn) Benİmle Bİrlİkte İŞe BaŞlamiŞ Olan Bİr ArkaŞima Ve AldiĞimiz Ücretİn YÜksek OlduĞu Ve Bu Sebeple Malİ Kisitlamaya Gİdeceklerİnİ Bİldİrerek İŞten ÇikartilacaĞimiz SÖzlÜ Olarak Bİze İletİltİ.yada 600 Ytl İle ÇaliŞmaya Devam EdebİleceĞİmİz SÖylendİ.Şuan MaĞdur Durumdayiz Ve HİÇ Bİr Hakkimizin OlmadiĞi SÖylenİyor.sİzce Ne Yapmaliyiz Ve Nereye BaŞvurmaliyiz Haklarimiz Nelerdİr.
Kendilerini açık senetle ve sözleşmeyle sağlama alan işverenlere karşı hakkımızı koruyan bizim mağduriyetimizi önleyecek bir madde yokmudur acaba?şimdiden herkese teşekkürler.