benim evime hacze gelindi bana icra memuru 2006/5830 esas sayılı dosyamıza 1.580.ytl borcundan dolayı hacze geldik dedi ve haciz işlemine başladılar ve evimdeki eşyalarımı yazdılar ve eşyaları götüreceklerini söylediler bende kendilerine benim maaşım var ben maaşımdan muvafakat verdim bunları tutanak altına alındı bende bu tutaktan bir tanesini istedim ancak bu tutanak tutulurken icra memurunun yanında gelen avukat başka bir dosyaya 3000 ytl daha oldugunu söyledi 2006/5829 nolu dosya dedi icra memuru ise bu dosyaya harç yatmamış o yüzden işlem yapamayız dedi o arada avukat gittigimizde yatıracagız dedi bende bu konuşmalara kızdım bu nasıl işlem diye o arada avukat falan hep birlikte kızıştık derken ortalık karıştı ve bana tutulan tutanagı imzalattırıp bir tanesinide bana verilecek olan tutanakla birlikte gittiler ancak daireme yazı geldi 2006/5830 nolu dosya için muvafakat verdiginden diye maaşımdan kesildi bu dosya ödendi ancak esas sorun bundan sonra yaşanıyor daireme bir yazı daha gönderiliyor 2006/5829 nolu dosyaya borcu vardır muvafakatından dolayı kesinti yapılmalıdır diye bende içra müdürlüğüne giderek benim bu dosyalardaki tutanakları istedim bu tutanaklardaki yazılı miktar aynı 2006/5830 nolu dosyamdaki tutarla 2006/5829 nolu dosyadaki tutanak aynı bu tutanagın biri haciz esnasındaki bana verilecek olan tutanak ama bana verilmediği için bu tutanak 2006/5829 nolu dosyaya muvafakat verilmiş gibi gösterilmiş ve benden kesinti yaptırılmaktadır ben nasıl bir işlem yapmalıyım saygılarım la