Merhaba,
Lütfen aşağıdaki sorularıma cevap verebilirmisiniz.
Vaki zahmetleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
1) 29.11.2002-30.06.2003 tarihlerini içeren 8 aylık bir dönem için almakta olduğumuz ikramiyelerimizi şirketin içinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı , İşveren'in hazırlamış olduğu Muvafakatname ve İbranameyi özgür iradem dışında imzaladım.Yönetimce İmzalamayanların iş akitlerinin fesh edileceği sözlü beyanlarıyla belirtmişlerdir.İşte çıkarılmayı göze alan arkadaşlar imzalamadı.İmzalamıyanların da işine de son verilmedi.Fakat ikramiyeleride ödenmedi.Muvafakat edenlerinde Muvafakat etmeyenlerinde ikramiye ödemeleri yapılmadı.

2) Bu muvafakatnameye göre 30.07.2003 tarihinde tekrar ikramiye ödemesi uygulamasına geçilmesi gerekir iken ikramiyelerimizi ödememişlerdir. Kaldıki Yönetim Kurulu karar defterinde şirket kar etmeye başladığında tekrar gözden geçireleceğini yazılı olarak ifade etmişlerdir.Şirket bu dönemde bilançolara göre kar etmiştir.

3) 29.11.2002-30.06.2003
01.07.2003-01.08.2003 tarihlerini kapsayan (03.09.2003 tarihinde iş aktim feshedildi.) aylardaki ikramiyelerimizi alabilmemiz için hukuki haklarımızın neler olduğunu, İşveren'in hukukiken bu şekilde ikramiyelerimizi ödememe hakkına sahip mi?

Not :a) Muvafakatnamenin bir nüshası bize verildi.
b) Ücret bordrolarımızın ikramiye verilen dönemler ve verilmiyen dönemlerdeki fotokopiler elimizde mevcuttur.

Arz ederim,