İyi Günler dilerim. Ben 34 yaşında, eğitimli, çalışma hayatında aktif olarak görev alan bir kadın olmama rağmen, kendi imkanlarımla başvurduğum avukatlardan sağlıklı ve tutarlı bilgi alamadığım için, evliliğimle ilgili içinde bulunduğum problemli durumu aşamamaktayım. Konum ile ilgili daha fazla araştırma yapmak için maddi ve manevi gücüm tükenmek üzere. 2 yıl önce eşimin beni evden kovması (ki kendisi inkar ediyor) sebebi ile aile konutunu terk ederek kendi kiraladığım eve taşındım. 2 seneler eşimin oyalamaları ve anlaşarak boşanma umudu ile boşanma davası açmadan bekliyorum. Halihazırda resmen evliyiz (Evlilik tarihi 2001). 2 senedir evlilikten sonra edindiğimiz ve son olarak ortak ikamet ettiğimiz evden payıma düşen alacağımı almayı, vs. bekliyorum anacak eşim 2005 senesinde bu evi benden habersiz satmış. Danışma ücretini ödeyerek görüştüğüm avukarlar ben boşanma davası açarsam dayak, tecavüz, vs. olmadığı için eşimin kusurlu bulunmayacağını ve 2004 yılına ilişkin iddialarımın (kürtaja zorlama, hamile olduğum için boşanmak istemesi, vb) ise o tarihte dava açmadığım için kanun önünde eşimi affetmiş sayılmakta olmam sebebi ile geçersiz olacağını iafe ediyorlar. Ben ne yapmalıyım ??? Şimdiden teşekkür ederim.