01/032006 Tarihinde çıkartıldığım işyerinden tüm haklarım ödenmek üzere (verilen çıkış kağıdında bu şekilde yazıyordu)işten çıkartıldım ancak ödememi almaya gittiğimde bana 3 ayrı çek şeklinde ödeme yapıldı veiçersinde ihbar tazminatım yer almıyordu.1200 ytl lik bir fark söz konusu idi.
Bana ayrıca çıkış yapıldığı gün düzeenlenen evraklarda ibranamede vardı.
Avukat aracılığı ile mahkemeye müracaat ettim.Dava hala sürüyor yalnız bana maahkemeden gelen evrağı aynen yazıyorm..

T.C xxxxx
2.İş Mahkemesi

Esas no:2006/xxxEsas
Celse no:2
Celse Tarihi:09/11/2006

Belirli gün ve saatte celse açıldı.
Davacı vekili Av.xxxx ile Davalı vekili Av . xxx geldiler açık yargılamaya devam olundu.
Davacı vekilinden soruldu;imzanın davacıya ait olup olmadığı konusunda davacı ile görüşme yapamadık,gördüğümüz luzum üzerine müvekkillikten istifa ediyorum,istifa ettiğime dair beyanımın davacı asile tebliğ edilmesini talep ederim,masrafı vereceğim dedi.
Beyanı okundu imzası alındı.

Davacı vekili

Davlı vekile soruldu:şimdilik bir diyeceğimiz yoktur dedi
G.D
1-Davacıya duruşma günü bildirir davetiye gönderilerek vekilin istifa ettiği duruşma günü bizzat katılması veya kendisini vekille temsil ettirmesi gerektiği
konusunda davetiye şerh verilmesine,masrafın davacı vekili tarafındaan karşılanmasına,
2-Bu nedenle duruşmanın 22.02.2007 günü saa 10:45 e bırakılmasına karar verildi..

Benim yapabileceğim baaşka bişey varmıdır.Elimde çeklerin fotokopisidee mevcut..Banka kayıtlarıda var yani adam bu parayı bana ödemediği haldee haksız duruma düşüyorum ne yapmam gerekir maahkeme banka veyaa iş yeri kayıtlarına hiç bakmazmı...

Lütfen cevaplarınızı bekliyorum...
Birde bu mahkeme masrafları ne kadar tutar bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum..

Saygılarımla