Şimdi arkadaşlar bu isim bir bayan arkadaşıma ait onu söyleyim.zaman kaymetmemek için ondan izin istedim yani.Ben eşimle 1,5 senedir ayrıyım.boşanma davamız bitti ben boşanmak istemediğim ve eşim ileri sürdüğü iddiları ispatlayamadığı ve benim şaitlerimi dinledikten sonra hakim eşimi kusurlu buldu.dava şiddetli geçimsizlikten dolayı eşim tarafından açılmıştır.benim sormak istediklerim.
1-Eşim ayrı olduğumuz süre zarfı içinde benimle hiç görüşme yanlısı olmadı.sürekli bana telefonlarda ben konuşmak için aradığımda hakaret etti.bu hakaretler gms kayıtlarından çıkarmı.
2-Eşim şu an biriyle berabermiş bunu bana söyleyen komşuları el ele geziyor adamın evine gidiyor ve onunla evleneceğini söylüyormuş daha benden boşanmadan ve benim soy adımı taşırken.

benim sormak istediğim 3 yaşında bir kızım var ve ben bir muhasebecinin yanında çalışıyorum kirada kalıyorum eşimde annesinin yanında kalıyor anneside dul.babası vefat etmiş yani.ben eşimin bu yaptıklarına İffetsiz hayat sürmekten dolayı dava açsam kızımın velayetini alıp bu kadından nasıl kurtulabilirim.Buradaki avukat arkadaşlar ve başına böyle bir olay gelmiş arkadaşlar bana yardımcı olursa sevininirim.Şu an dava temhizde geldiğinde ben dava açmaya kararlıyım.saygılarımla. dediğim gibi bir arkadaşımın buraya üye ben onun adını kullanarak yazıyorum eşim beni aldatıyor kendi sözleri ve şaitlerim var bütün çağrılarıma cevapsız kaldı başkada delilim yok foto veya video kaydı gibi şaitler mahkemede anlatırsa tecrübenize göre durum ne olur dava bitti ama temhizde şu an geldiği zaman dosyam iffetsiz hayat sürmekten dolayı dava açacam yardımcı olursanız sevinirim yoruldum artık ve bir hiç yüzünden çok üzüntü çektim ve boşanmak istiyorum benim sorularım bunlar biraz karıştırdım kimse kusura bakmasın.saygılarımla