Sayın Dilek Kuzu hemşehriniz olarak sizi kutlarım.başarılar dilerim.benim sorunuma siz veya sayın hukukçular cevap verebilirse çok sevinirim.eşimin açtığı temelinden sarsılma,fiili ayrılık davasını avukat tutamadığım halde ispatlayarak ben kazandım.boşanmadık.tazminat ve nafaka verseydi boşanmak istemiştim,vermedi.iki çocuğum üniversiteye gidiyor.ben emekliyim.kızıma nafaka daha önce bağlanmıştı.oğluma babası elden para veriyor.suni borçlar yaratarak kendisini mağdur göstermişti,hala da gösteriyor..bir sene önce emekli olmuştu,bütün ikramiyesini beraber yaşadığı kadına yedirdiği yetmiyor gibi bankalara da borçlanmış.oğluma nafaka davası aç,maaşıma haciz gelir para vermem diyor.ben bunda art niyet seziyorum.acaba zina davası açarsam tazminat almamam için mi maaşına haciz getirmek istiyor.benim oturduğum ev bana ait haciz gelirmi,maaşına haciz gelse bile biz sonra nafaka davası açarsak öncelik oğlumun olurmu.şimdiden teşekkür ederim.cevaplanırsa çok mutlu olurum.

Yönetim: Lütfen burdan https://www.hukuki.net/topic.asp?topic_ID=10808 devam ediniz.