Dava sırasında elimize geçmeyen karar düzeltme sırasında ortaya çıkan belgemiz var fakat yargıtay kararı esası kabul ederek usulden bozmuş biz bu belgeyi düzeltme sırasında dosyaya ekledik lakin kabul görmedi.hakim bu belgeleri nazara alırmı..demiştim önceki forumlarda..

okuduğum kadarıyla içtihatları muris hak dengesini kabul edilebilir derecede bir paylaştırma yapılmışsa muvazzadan bahsedilemez...der.
murisimiz paylaştırmayı hakkaniyetle emsal metrekarelerde davacılarada yer vermiş hali hazırda bir dairesi de mevcut
ama biz buna hakimi ikna edememişiz...

yine davacı tarafın hayatı boyunca hiç bir işte çalışmadığını da belirttik oda nazara alınmadı..(yani alım güçleri yok)

4 yalancı şahit bende yemin ederim 3 ünü hayatım boyunca hiç görmedim...ama malesef hakim ikna olmadı (biz davacıalrada yer verildiğini belirttik fakat hakim onuda nazara almadı) ve karar düzeltme aşamasında sunabildiğimiz bu tapu kayıtlarını ve murisin noterde düzenlenmiş kendi beyanını nazara alırmı......demiştim önceki forumda..
yada ne yapmamız lazım......
+ esası kabul görülmüş yerel mahkeme usulu düzelttikten sonra tekrar temyiz hakkımız varmı şu an dosya usulden bozmadan yerel mahkekeye geldi.... bu konuya bakan iki hukukçu arkadasımız var biri gidilir biri gidelemez der...

şuan malesef;
hakim bu evrakları nazara almadı başta sunsaydınız dedi ve aleyhimize davayı neticelendirdi,ömrümün sonuna kadar çalışsam alamayacağım taşınmazları ve kaybetmemle kalmayacak onun yanı sıra rücu talebi ortaya çıkan bu aleyhte kararı kime nasıl ne şekilde itiraz ederim.
yaşasın sicil kaygısı,yaşasın türk adaleti