Iyı gunler

Yuksek lisans sevk tehir sartlarını ayrıntılı olarak nereden bulabilirim. Sorumun cevabını asal ın sitesinde bulamadım. (http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_13.htm)

Sorun su:
2004 yılında yuksek lisans programına kayıt yaptırdım 2007 sonuna kadar tecil edildi.
2006 yılında kayıdı sildirdim verdikleri tecil 2006 kasım a dustu
2006 eylul de baska bir yere kayıt yaptırdım.
yeni bir tecil verilecek mi

asal ın sitesinde sartlar olarak yası belirtmis 34 yasınırı var benim yas sorunum yok
bir de soyle bir madde var:

onemli notlar kısmının 8.maddesi
(8) Yükümlüler askerlik hizmetini yapmadıkça sadece bir branşta lisansüstü eğitim yapabilmektedir. Bir branşta lisansüstü eğitimi tamamlayarak mezun olanlardan aynı seviyede ikinci kez lisansüstü eğitim yapanların sevk tehir işlemi yapılmaz. (ÖRNEK:Yüksek lisans eğitiminden mezun olanların ikinci kez yüksek lisans eğitiminden, ihtisas eğitiminden mezun olanların doktora eğitiminden sevk tehir işlemi yapılmaz, vb.)

simdi ben ilk yuksek lisansı tamamlamadım. burada durum nedir?
baska bir yuksek lisansa tecil verilir mi
cevremde yarıda kesip baska bir tanesine baslayanlar var fakat bu kişiler ya yarım donem ya da bir sene sonunda ayrıldı ben 2 sene kaldım ilkinde. 2 sene olması durumu değiştirir mi. Bunun maddesini nereden bulabilirim?
Askerealma dairesine sordum. Tecilin yapılıp yapılmayacagını merak ettigimi eger olmayacaksa ona göre askere gitmek icin gerekli islemleri yapmak istedigimi soyledim. Cunki verilen tarih en son kasım 2006. Yeni kayıt yaptıgım okul ekimde sevk tehir yazısmalarını yapmıs. Fakat askere alma dairesi su an cok yogun olduklarını hiçbir sevk tehiri işleme sokmayacaklarını, bunları aralık ayında işleme sokacaklarını, eger tecil kabul edilirse bakaya kalma olmayacagını soyledi. Fakat tecil kabul edilmezse ki bu aralık basında belli olacakmıs ben de bakaya kalmıs olacagım. Ben de durumumu simdiden ogrenmek istiyorum eger tecil kesinlikle kabul edilmeyecekse bakaya kalmadan 30kasıma kadar sevk işlemlerini yaptırmak gerek.

Herkese kolay gelsin.