Ben kamu kurumunda 19 yıldır çalışan bir devlet memuruyum.Eşimle 16 yıllık evliliğimiz var.Ancak bu 16 yıl içerisinde bayağı sorunlar yaşadık.Yine bir öğle yemeği için eve geldiğimde 15 gündür salonda duran bir ütü masasının ve çamaşırların kalkmadığını,her zaman olduğu gibi saat 11:30 ile 12 arsaında kalkması sonucu erken kalkan 6 ve 4 yaşındaki çocuklarımın evin içerisini acıktıklarından ekmek ufağı yaptığı gerekçesi ile eşimle aramızda tartışma çıktı.Bana köle muamelesi yapamassın deyip beni itelemesi sonucu 14 -6 -4 yaşlarındaki çocuklarımın önünde beni düşürmesi ve sözlü hakaret etmesi sonucu sinirlerime hakim olamayıp 1-2 tokat ve 1-2 tekme atmak zorunda kaldım.Ben daireye gidince Karakola ve oradan polis eşliğinde hastaneye giderek darp ve şiddet ile en ufak üşütmesinden yakalandığı basuruda bana ters ilişkide bulundu diyerek Pratisyen hekim tarafından rapor verildiği,Polislerin daireme telefon açıp karakola gelmemi söyleyerek oradan adliyeye götürdüklerini,ve eşimin savcılıkta olduğunu görmüş bulunmaktayım.Savcı beyin eşim ve bana size 5 dk.müsade ya anlaşın yada kocanın 5-12 yıl arasında tutuklama kararını vereceğim dediğinde Meslek hayatımın,bulunduğum yerde kariyerimin bittiğinin,en önemlisi çocuklarımın hayatının ne olacağının endişesiyle ve polis memuru arkadaşın da eşimi telkini sonucu davadan vazgeçeceği sözü ve banada olayın çok büyük olduğu ve aşağıdan almam yönündeki telkinleri sonucu savcılıktaki darp oalyından başka hiçbir alakası olmayan suçlamaları eşim ile ve ilk defa Savcı karşısına çıkmanın vermiş olduğu eziklik ve onun davacıyım demesi korkusuyla bütün suçlamaları kabul ettim.Bu eşim tarafından daima koz olarak kullanımakta olup en son bir bayan arkadaşından 800 Dolar,bir diğerinden 250 Dolar,Kuyumcunun birinden eşimin haberi olmasın diyerek 300 YTL lik Bir bilezik alıp başka bir kuyumcuda bozdurduğu,yine bir başka kuyumcudan yine eşimin haberi olmasın diyerek 2 adet çeyrek altın alıp bozdurduğu,benden habersiz esnaflardan alış veriş yapıp 4-5 ay uğramadığı ve esnaflar tarafından iş yerime telefon açıldığı ve bu diğer altın,dolarlar ve bilezik gibi borçlarında tarafımca ödendiği,bir haftalığına Ankaraya giderken eve bıraktığım 400 YTL nin yok olduğu,çocuklarımla yeteri kadar değil hiç ilgilenmediği,evimde her şeyi bulundurmama rağmen 6 yaşındaki kızımın 10 kg geldiği,4 yaşındaki oğlumun ise 12 kg geldiği,11:30-12:00 kadar yatıp çocuklarımın pijamalarıyla ellerinde yavan ekmekle daire etrafında dolandığı şahitlerce hepsinin mümkün olduğu; 22.10.2006 günü evi terk edip ailesinin yanına gittiği ve hali hazırda orada olduğu şahitlerrcede bilinmektedir.Önceki darp olayının Kamu davasına girmesi nedeniyle adliye Müfettişlerinin bu konuda yeniden yargılanmamı istemesi sonucu bunuda fırsat bilip beni anlaşmalı boşanmaya zorlayıp çocuklarımın hepsini istemesi,14 yaşındaki kızımın annesine gitmek istememesi,yoksa şiddetli geçimsizlik davası açıp hakkımda maddi manevi tazminat davası açabileceği gerekçesi ile beni tehdit etmektedir.Öğrenmek istediğim konu şu: Bütün bu olan olayları şahitli ispatlı olarak çocuklar konusu dahil ispatlarsam benden çocuklarımı alabilirmi,hakkımda maddi manevi tazminat davası açabilirmi,ne yapmam konusunda ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olur saygılar sunarım.