Merhaba,
Ev sahibim tahliye ihbarnamesi gonderdi.
Esimin is iliskisi sebebi ile dusuk kira ile 2 sene once girdigim evin sahibim tahliye ihbarnamesi gonderdi. Once Binbir numara ile artırım denedi.
Elimde sozlesmem ve muntazam odedigim kira ve aidat dekontlarim var. Eve girerken istedigimiz kadar oturabilecegimi soyleyen sahis esim isten ayrilinca once artirim denedi simdi cikarmak istiyor.
7 ay once sozlu anlasma yapip pimapen yaptirdim ve yarisini banka havalesi ile 5 ayda odedim. Zira bana ayni sartlarla en az 3 sene daha oturma garantisi vermisti.
İhtarname sebebi ise isi ve simdiki evinin uzak olmasi. Yalniz 3 ay once cok yuksek fiyata yani bir ev alip yerlesti. Yeni evi asya benim evim ise avrupa tarafinda.
Bir onemli noktada bana vermeden once bu ev 2 sene bos durmus. Kendisi ise senelerdir ayni is yerinde ve hep asya tarafinda oturmus.
Mahkemede sansim ne olabilir? Rayic bedel davasi acabilir mi? acarsa ne olur?
Tesekkurler.