öncelikle herkese merhabalar. bu siteyle yeni tanıştım gayet yararlı bulduğumu söyleyebilirim

benim sorunum şuki depremden öncede babam soğuk ve sert mizaçlı bir adam olmasına rağmen depremden sonra iyice psikolojisi bozuldu ve şizofren oldu.bu süreçte annemede banada çok çektirdi( uzaklarda okumak zorunda kaldım babama asi olmamak için)

fakat tedavinin neticesinde çok şükür kimseyi kırmayan çok hoşgörülü bir insan olmuşken , bu seferde annem yaşadıklarının etkisiyle psikolojisini bozdu. sürekli evham ve babamın ona tuzaklar kurduğu şeklindeki düşünceleriyle yaşıyor. ne yaptımsa birtürlü tedaviye ikna edemedim annemi.dünde ben uyurken seslerden uyandım ve babamı boğmaya çalıştıgını anlayınca bu işin böyle gitmeyeceğini boşanmaları gerektiğini de anlamış bulunmaktayım

annemde sürekli boşanmak istiyor fakat anladığım kadarıyla bişeyler koparmaya kararlı. babam doktor olmasına rağmen dünya görüşününde etkisiyle ne evimiz nede arabamız vs vs yok. ben üni 3 teyim kardeşim dersaneye gidiyor. babamın maaşı 3 aylık vs leri katmazsak 1330 civarı
kardeşim ve ben babamı seçicez doğal olarak

1) DAVADA ANNEM NE KADAR NAFAKA ALABİLİR ? BOŞANMA DURUMUNDA ZATEN AHIMŞAHIM MAL YOK AMA PAYLAŞIM YARIYARIYA MI OLUR?

2) DAVAYI PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK TARZINDA AÇSAK ANNEM YİNE DOKTORA GİTMEYİ REDDEDECEKTİR? MAHKEME BUNU ZORLADA OLSA YAPTIRIR MI ? YOKSA MAHKEME KİTLENİR Mİ?

3) ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK VE PSİKOLOJKİK RAHATSIZLIK SÖZ KONUSU OLDUĞU İÇİN MAHKEME DAHA KISA SÜRER Mİ ? VEYA NE KADAR SÜRER?

ŞİMDİDEN TŞKLER

İYİ GÜNLER