öncelikle bu düzeyde bir sayfa açtıgınız için size çok teşekkür ederim.
Ben şuan mersinde askerligimi yapmaktayım 5-6 ay kadar önce bulundugum birlirte arkadaşlarımdan iki tanesi cep telefonu çalıyolar benim bundan daha sonra haberim oluyo bana ne yapalım diye soruyolar bende bırakmalarını istiyorum onlarda tama diyo. daha sonra yakalanma korkusuna kapılıp bırakamıyolar o zman dışarı çıkarın ve atın dedim onlar ilk başta kabul etti ama daha sonra içlerinden bir deger çocuga ben bunu sevgilime hediye edecem diyo ondan sonra dışarı çıkarıyolar bu telefonu biz çocuga olmaz öyle hediye falan diyoruz çocukta ben verecem dedi bizde telefonun fiyatını ögrenmek için bir yere fiyatını sorduk telefoncu bize 100 ytl oldugunu söyledik bizim o an sadece aklımızda fiyat ögrenmek için gittigimizden satmayız dedik ve çıktık daha sonra telefonu o çocuga geri verdik al ne yaparsan yap dedik ve diger arkadaşla ayrıldık. o olaydan 1-2 gün sonra çocugun telefonu benim ismimi kullanarak sattıgını ögrendim telefonun gerçek sahibide telefonunu buluyor ve ben şuan sanık görünüyorum sizce ne yapmalıyım bana lütfen yardım edin saygılarımla iyi günler.