2015 te yola fırlayan bir çocuğa çarpma sonucu yaşadığımız kazada karayolları bilir kişisi 8 de 6 beni haklı buldu karşı taraf haksız .

iki kere karayolları bilirkişisi değişti iki kere her seferinde ben haklı bulundum 8/6)

hastane raporları tekrar takra istendi her ikisindede çocukda hasar yok dendi

ben avukat tutmadım. hastane raporlarında çocukta kalıcı hiç bir hasar yok tüm hastane masraflarını SGK ödedi

ve hakim ikie kere değişti ve her ikiside kesinlikle rapolarını okumadığına eminim çünkü onları haklı çıkarmak için yargıtay kararlarını bile hiç e saydı

aktüerya hesaplamaları yanlış yapıldı onlara itiraz ettik nerdeyse bizi iplemedi bizim cevaplarımız ifadelerimiz kaale bile alınmadı hakimi avukatı mübaşiri sanki tüm mesailierini karşı tarafı (davacı) haklı çıkarmak için uğraştılar

o kadar ki : avukatın savunmaları ile hakimin yazıları cevapları tıpa tıp uyuşuyor sanki avukata "al bunu kafana göre yaz" demiş iş son noktada gerekçeli karar çıktı istinafa götürücez

1-istinafta bu iş döner mi ??
2-sigorta firması tüm masrafları karşılamasına rağmen bizden tekrar manevi tazminat isteniyo .sigorta beni temsil ediyo benim zararım ı karşlıda buna rağmen tekrar benden istenmesi doğrumu

ben böle saçma sapan bi dava görmedim