öncelikle herkeze selamlar..2003 yılında hem lise okuyor hemde okuldan snr çalışıyordum yaptığım iş ise bi cafede motorsikletle paket servis yapmaktı ancak ehliyetim yoktu ve polis beni karga tulumba asli sulh ceza mahkemesine götürdü burda yanlış hatırlamıyosam 623 milyon kadar para cezası aldım ama maddi durumum bunu ödemeye elverişli değildi ve ödemedim ztn aldığım maaş 200 milyon bişeydi yani okul harçlığımı çıkartmak için çalışıyordum..aradan yaklaşık 1 sene geçti ve elime bir mahkeme belgesi geçti bu belgede para cezasını yatırmam gerektiği aksi taktirde sabıkama geçeceği yazıyordu..açıkcası pek dikkate almadım çnk o miktarı ödiyebilecek bi durumum yoktu..ve geçen gün bi iş başvurumda sicil kaydım istendi bende gidip aldım fakat sicil kaydımda maddelerle belirtilmiş olan bu suç göründü.ve bu belgeyi iş verene götürdüğümde aldığım tepkiyi görmeliydiniz ona bu suçun sdc ehliyetsiz motor kullanmaktan olduğunu sölesemde inandıramadım...ve işe alınmadım..şimdi siz değerli büyüklerime sorarım allah aşkına ben çok büyük bi suçmu işledim..şimdi bu borçu ödemek istesem taksit yaptırmam mümkünmü yada bu cezanın iptal olması için bi zaman süreci varmı lütfen bana bu konuda yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim saygılar!!