yaklaşık 6 7 senesir çalıştığım işyeri avrupa yakasından anadolu yakasına taşındı ama şöyle bir durum var anadolu yakasında kurduğu tesis tamamen hazır değil çoğu kısım bitmedi bir önceki tesiste ses ve gürültü yasasına aykıriyetten belediyece çıkarılma karararı vardı.bu yüzden alel acele hiç bir planlama yapmadan yeni yaptıkları tesise taşındılar her şey eksik ısınma su yemekhane servis problemi yarı inşaat kısımlar iş yürütülmesi zor o yüzden çok sıkıntı çekiyoruz ayrıca bir önceki tesiste teknisyen olmama rağmen üretim bandına yakın bir işte çalışıyordum işim bilgisayar teknisyenliği olmasına rağmen seri üretim yapıyordum ayrıca çalışırkrn işim gereği oturmak için koltuk kullanıyordum yeni yerde oturmak yasak diye koltuk kullandırmıyorlar işimi ayakta yapmak zorundayım 33 yaşındayım ve bu şekilde çalışmaya alışık değilim bu bana fiziki sorunlar getirebilir.,

şimdi 1.sorum işyerinin tam hazır olmadan taşınması bana tektarflı tazminat hakkı doğururmu
2 ayakta çalışacaksın şartı beni bağlarmı
ayrıca işyeri iş yeri taşınması ile ilgili bize her hangi bir yazılı bir ihbarda bulunmadı