2005 mayıs ayında nafaka mahkeme kararı ile 200 ytl yapıldı.
Ama bundan önce ödediğim halde ,karşı taraf hiç almadım dedi ve beni rezil etti ispatlayıncaya kadar gecen zaman icra geldi evden eşyalar alındı.Ve masraflar maaşıma haciz sonunda ben rezil oldum ama mahkeme kararı ile ödediklerim ispatlandı.Eski eşim olacak ......bana annesinin banka numarasını vermişti.almadım dedi cıktı.daha sonra bende nafakayı PTT aracılığı ile konutta teslim şeklinde gönderdim.Banka ödemeleri annesinin hesabına olduğu icin mecburen ödedim ama PTT ödemeleri bilirkişi tarafından kabul edildi.Şimdi kadın yine bir banka numarasını mesaj atmış bana.Bu numaraya yatır diye.
Ben önceden bildiğim için eve yine posta ile konuta teslim gönderiyorum.Ama avukatı aradı ve 2 aydır nafakayı almadıklarını ya hesaba yatırmam gerektiğini yada icra takibi başlatacaklarını söyledi.
Bu nafaka 14 yaşında kızım için ödeniyor..Ben de ortak bir hesap actıralım cocuk adına diyorum.Ortak hesap olmaz diyorlar.Şimdi ben yine konutta teslim şeklinde mi göndereyim.Dava acıp(ne diye acılacaksa)ortak bir hesap mı actırayım.Olabilirmi? Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınız istiyorum.2 seneden beri konuta gidip alınan nafaka yı evde yokum diye almamazlık edebilirler mi?ederlerse beni ne derece ilgilendirir.Bu koşullarda ne yapacağım ..SAYGILARIMLA
(NOT:her defasında hiç nafaka almadım diye icraya gidiyor.bende ödediğimi ispatlayıncaya kadar maaşa icra geliyor eve icra geliyor.bunu kesin durdurmanın tazminat davası acmanın bir yolu var mı)