Öncelikle merhabalar. Lütfen okuyun yardıma ihtiyacım var çünkü.. Bundan 10 ay kadar önce bir ilişkim oldu evlilik düşünüyorduk. Lakin şahsın psikolojisinin bozuk olduğunu arkadaşlığımız süresince gördüm. Ve ayrılma kararı aldım. Ocakta ayrılmak istediğimi söyledim ve çirkinleşmeye başladı. Üzerime saldırdı darp etti(vücudumdaki morlukların resmi var) erkek olduğum için karakola gidersen kadından mı dayak yedin dalga geçerler vs diyerek beni manipule etti. Tek isteğim ayrılmaktı. Ayrılmakta ısrarcı olunca bu seferde bana tecavüz ettin gibi suçlamalarda bulunurum vs gibi tehditler etti. Elimi kolumu bağlamıştı resmen. Bu kadar alçalacağını düşünmediğimden tehditlede bir ilişki yürümeyeceğinden ne olursa olsun ayrılıyorum diyerek telefon numaramı vs değiştirip uzaklaştım. Tarafıma şubat ayında mail attı. Otobüs kartım vs sende kalmış kötü ayrıldık biliyorum ama en azından kartlarımı ve eşyalarımı bana getir yaptıklarım için çok özür dilerim yoluma bakmak istiyorum gibisinden bir mesaj attı. Ve söylediği yere gittim. Kendisine eşyaları verdim elini sıkmak için uzattığımda bir anda cinnet geçiriyormuş gibi hareketler yapıp herkesin içerisinde taciz ve tehditlerin yetmedi mi? ne zaman beni bırakacaksın rahat bırak artık diyerek bağırmaya başladı. ne yapacağımı bilemedim çünkü net suçlu gibi gösterildim ve insanlar bana baktılar. Bazısı da saldırmaya yeltendi. Ordaki birkaç insan beni uzaklaştırdı linç yemekten kurtuldum. Olayın şokuyla ordan nasıl uzaklaştığımı bilmiyorum. Sonrasında bir numara beni aradı. Kızı aylardır taciz ediyormuşsun üstüne telefonunu çalmışsın telefonunu getir yoksa savcılığa gidecek dedi bu kişi. Sorun şu ki o arbede de ben lekelenmemek için uzaklaşırken telefonumu çaldı vs diyerek birde üzerime yok yere suç attı. Çevredeki insanlar tacizci olduğumu düşünmüşler ki biz gördük kızın telefonunu çalmıştır gibi konularda şahit olacağını duyduğum kişiler oldu. Eski sevgilim olan şahıs bana telefonda sesli bir şekilde her şeyin bir bedeli olduğunu biliyorsundur. Olayı savcılığa taşıyacağım bana yeni bir telefon getir diyerek suratıma kapattı. Bende olmayan bir şeyi sırf olay kapansın diye kendisine alamazdım. bu hak değildir. Diğer gün hakkımda suç duyurusunda bulundu. Beni aylardır darp ediyor, üstüne telefonumu çaldı diye emniyete gittiğini öğrendim. Tek bir kanıt olmadan karakolda alıkoyuldum ve nöbetçi savcılığa sevkedildim. Masum olup bunları yaşamanın psikolojisini umarım asla tahmin bile etmezsiniz. Savcıya kesinlikle alakam olmadığını vurguladım. Bana denetimli serbestlik verdi ve serbest bıraktı. Aileme çevreme herkese rezil oldum. Soruşturma süresince bu şahıs bana ulaştı ve yaptığımdan pişmanım şikayetimi geri çekeceğim dedi. Psikolojik sorunları olduğuna artık net emindim. Tek şartı ilişkimizin devam etmesiymiş. Kabul etmek zorunda kaldım. Savcılığa gidip bir anlık sinirle kendisini şikayet ettim telefonumu onun aldığını düşündüm aramızda tartışma olduğu için böyle beyanlarda bulundum dedi. Savcı hanımın tarafına söylediği sert laflar dışında bir yaptırım olmadı. Ve hakkımdaki suçlar geri çekildi savcılık kamu yönünden de kovuşturmayı gerektiren bir olay olmadığına karar verdi.. Kendisine 1 ay daha sabredebildim. ve tekrar terk ettim. beni çağırdığı hiçbir yere gitmedim.
Esas olayın patladığı yere geliyorum.
Bu şahıs benimle evlenmek zorundasın ilişkimizi ailemde dahil herkese söyler beni kandırdı derim gibisinden söylemlerde bulundu. Ailesi tutucu beni öldüreceklermiş. ısrarla istemiyorum istediğini yap dedim. Daha önce birçok suça karışmış dayımı bu işe katarım başın ağrır dedi. Elimde whatsapp mesajları var. Profil resmini ikimizin özel fotoğrafı olduğu bir fotoğrafla değiştirdi. Ve gözümü korkuttu kaldır şunu biri görecek diyerek sakinleştirmeye çalıştım. Kaldırdı. Sonrasında bu fotoğrafları aileme yollarım maksat hem kızını kandırdım hemde fotoğraflarını yayıyorum gibi gösterip hukuki ve yaşamsal olarak tehdit altına alınmamdı. Kendisini her yerden engelledim. Bu sefer 5-6 saat kadar sonra tarafım farklı 20 numara tarafından arandı. Her birinin söylediği şey kızı ortada bırakıp gitmek kolay mı seni öldüreceğiz vs mesajla tehditler hepsi elimde var şu an. Bu kız yurtdışı numaraları ile ailesine fotoğraflarımızı yaymış. whatsappdan yollamış. Ailesi sen yolladın seni bitireceğiz gibi laflar ediyor bana.. Benim olaydan haberim bile yok. Gidin savcılığa kim yapmış öğrenin dedim! Nisanda oldu bu olay. Kimseden ses seda yok bu psikolojik travmaları atlatmaya çalışırken tam 6 ay sonra tarafım arandı ve karakola çağırıldım. Yine kanıtsız yargısız şüpheli sıfatıyla çağırıldım! Savcılık tarafına 2 adet amerika numarası sunulmuş bu numaralardan ailesine fotoğraflar atılmış. Benim numaramdan tek bir mesaj ve tehdit yok. Eski sevgilisi benim ve iddiasına göre bu kişi yapmış dediği için baş şüpheli konumundayım. Kesinlikle yaptığımı kabul etmedim beyanlarımda ailesinin tehditlerini, tarafıma fotoğrafları yayacağım dediği ekran görüntüleri var sunabileceğimi söyledim. Tek sorun bunların sadece ekran görüntüsü var ve numarasını değiştirmiş.
İfademi verdim bekliyorum. Ordaki polis arkadaşlar sağolsun iftira olduğu açık yüksek ihtimal takipsizlik alacaksın çünkü kanıt yok, takipsizlik alınca manevi tazminat davası aç diyor. Arkadaşlar ben nasıl bir yol izleyeceğim? Hayatımda bezdim. Arkadaş ortamımdan bu suçlamalardan dolayı uzaklaşanlar oldu, abimle bu olaylardan dolayı kavga ettim küstüm, okulumda adım çıkarıldı lekelendim. Ve bunların hepsi yanına kaldı. Hep şüpheli konumunda kaldım. Bu soruşturmanın sizlerce sonucu nereye varacak? dedikleri gibi takipsizlik mi alacak? alırsa nasıl bir yol izleyebilirim? Hiçbir zaman psikolojik zararlarımı onaramaz ama tazminat davası açabilir miyim? Lütfen yardım edin. Tazminat için nasıl yol izleyeceğimi söyleyecek, bu süreçte avukatım olacak bir avukatta yazabilir. Ankarada yaşamaktayım. Bir iftiraya kurban gidip hakkımda yaptırım uygulanacaksa sadece iftira mağduru olduğumu ısrarla belirtiyorum. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Askerde gerçekleşmiş olayın kısa hikayesi şöyle; bir asker başka askerler tarafından darp edildiğini söyleyerek şikayetçi olur. Olayın gerçekleştiği...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku