Merhabalar sorunumu söyle açıklayayım Ben 1 hafta kadar bu faturalı hatlara kredi servisinde iş yöneten bir arkadaşım vardı 0 telefon veya faturalı hat kullanıp telefon çıkan insanlar olupta nakite cevirmek istiyorlarsa bana yaz bende bayi ile anlaşmalı aynı şehirde bayiye gidip işlemi yaparsa prim alabilecegimi söyledi bende internette alışveriş sayfasında numaramı paylaştım biri whatsapp üzerinden döndü ve bende arkadaşıma gönderdim oda bayi gönderdi kişiye bu kadar tutar çıkıyor bu kadar faturasına yansıyor söyle dedi bende söledim ama adam şehir dışında oldugu için uzaktan işlem yapılmaması gerekiyordu bayide kabul etmiş bi kerelik bende whatsapp üzerinden faturanıza bu kadar bu kadar yansıcaktır dedim onay mesajını alddm ön arka taraflı kimligi arkadaşıma gönderdim bide onay mesajını benim işim bitti o anlık telefona güvenlik kodu falan geliyor onu bayi kendi alıp arıyormuş ve işlemi gerçekleştiriyormuş

karşı tarafa ödemesi yapılmış dekontlarda var ama karşı taraf ödemeyi almadıgını dolandırıldıgını iddaa edip soruşturma açmış icraya girdigi için sanırım böle bişeye başvurmuş bayi ile arkadaş bana ulastılar tanıklık yapıcaksın dediler işlemi bu sekilde yapıldı parası ödendi diye ama ifadeye çagırıldıgımda whatsapp konuşmalarımız alınan telefon faturası senet ve ödenilen dekontlar vardı ama bayi benim yanımda çalıştıgımı iddaa etmiş ve savcı topu sana atmış nasıl dolandırdın anlat dedi neye ugradıgımı şaşrdım ne yaşadıysakta anlattım eksiksiz yalansız bu imzalar sana ait mi degilmi diye baya beni bi zorladı yemin ettim kaç kere ben bayiyi hayatımda görmedim diye inanmıyorsanız fatura yazılan yazılar imzalar bana ait degil verin kağıdı atayım imza yazıyıda yazayım tutuyorsa bana istediginiz suçu verin dedim c.savcısıda 2 3 tane boş kagıda yazdırdı imzalattı suçlamaları kabul etmedigimi yazdı buradan benim başım agrırmı acaba acayip tedirginim bu zamana kadar başıma dava bile gelmemiştir sicilimdede hiç bir suç yok teşekkür ediyorum şimdiden cevaplarınız için