İyi gunler diliyorum..
Ben 2003 te evlendim ve 6 aydır eşimden ayrıyım..Eşimle halen suren boşanma davamız var..Ama eşim ayrıyeten benım ondan habersız (evliyken aldıgımız ve benım ustume olan) guvensizlik nedenıyle sattıgım ev ve ona ait tum eşyalar için tazmınat davası açtı bana..Bunları yapmamın nedenı benı aldatmasıydı ve eşimin evi terk etmesini istemiştim..
Benım ıkı tane sorum olucak sıze,

1.Eşim bu tazmınat davasından hak elde edebılırmı?(Evin çogu parasını babam odemıştı ve eşimin eşyaları annesının ustune kayıtlıydı)Aldattını ispatlasamda bu geçerli bı neden olmazmı?

2.Ben boşanmak istemedıgım için buyuk ıhtımalle eşim davanın reddını istiyecek ve 3 yıl ayrılık surecı başlıycak..
Bu ayrılık surecınde eşlerden bırı bır beraberlık yasıyorsa(aynı evde yaşamak gibi) bunun karşı taraf için bı yaptırımı dogarmı evlılık için bı suç teşkıl edermı?

Cevaplarınız için çok teşekkur ederim şimdiden..

Yönetim Notu : Forum açmadan önce kuralları okuyunuz ve kurallara riayet ediniz. Aynı konuda birden fazla forum açmak, birbirinin devamı mahiyetindeki konuları ayrı bir forum başlığı altında açmak kurallara aykırıdır. Daha önce açmış olduğunuz forumdan devam ediniz. Uyarı dikkate alınmazsa üyeliğiniz askıya alınacaktır.